Mode
Toppers voor als je niet weet wat je aan moet

Toppers voor als je echt niet weet wat je aan moet

Geen tijd om pagina na pagina door te scrollen voor jouw nieuwe aanwinst? Wij delen de musthaves die je zeker niet mag missen. Weet jij direct welke kleding écht een aanvulling is voor je garderobe.

Toppers voor als je niet weet wat je aan moet

1. Populaire trend items

Wil jij geen trend missen? Dan mogen deze items niet ontbreken in je kast. Om te beginnen de polo, en tegenwoordig vooral de polo met v-hals. Perfect voor als je niet weet wat je aan moet. Geloof ons, deze is voor elke gelegenheid goed. Maar ook het overshirt mag niet ontbreken. Makkelijk om te dragen als extra laag voor een stoere look. En als we het hebben over comfort dan kan de hoodie zeker niet missen! Naar het strand of tóch liever zandvrij aan het zwembad? Met een trendy zwemshort met print of zomerse kleur kan jij ook dat aan!


Sneakertrends van nu? Dit zijn ze.


2. Deze casual items zijn (bijna) altijd goed

Producten die bij elke outfit passen voor een casual look? Die hebben we voor je! Kies voor een basic T-shirt, perfect onder casual overhemden, colberts of overshirts. Wat ook leuk staat over je overhemd is een klassiek vest. Voor naar het voetbalveld, een ritje in de auto of dat familiediner. Nog niks om aan te trekken? Een sweater is gemaakt voor wisselvallig weer, dus kan altijd. Ga voor een effen kleur voor combinatiegemak. Je favoriete jeans versleten of gewoon tijd voor een nieuwe? Ook die hebben we voor je. Ga bijvoorbeeld voor een regular fit model met licht verwassen effect. En voor de zomer: de J.C. RAGS Jimmy short. Zo ben je altijd stijlvol gekleed.Bovenkant formulier

3. Business toppers

Direct stijlvol? Kies een stretch colbert voor een outfit die van casual naar zakelijk gaat in een handomdraai. Ook handig: onze witte overhemden, zoals de strijkvrije van Profuomo, zo heb je nooit meer ruzie met je strijkijzer en ben je toch stijlvol. Wat wil je nog meer? Nou, een nette pantalon met stretch bijvoorbeeld. Of ga voor een compleet pak voor elke gelegenheid. Liever casual formeel? Dan is een chino perfect; comfortabel en veelzijdig. Dat is ons geheim!


Het verschil tussen een colbert, blazer of kostuumjasje? Dat leggen we uit!


4. Dit moet sowieso in je kast liggen

Iets wat elke man in zijn kast heeft: boxershorts. De onmisbare basics, en dan natuurlijk van de fijnste kwaliteit. Hier horen natuurlijk ook sokken bij. Als je echt wilt opvallen ga je voor de stijlvolle sokken van Tommy Hilfiger. Het statement logo komt boven de schoen uit en geeft een stoere uitstraling. En om de look dan af te maken ga je voor een stijlvol paar sneakers. Ga voor een licht paar, deze zijn gemakkelijk te combineren en raken vrijwel nooit uit de mode.