Selecteer een pagina
Home 5 Events 5 Wij vermaken binnenblijvers met digitale events

Wij vermaken binnenblijvers met digitale events

Laatste update: 18 maart 2020

Digitale events bij Only for Men

Binnenblijvers en thuiswerkers, die de komende weken niet meer terecht kunnen in hun favoriete kroeg, winkel of sportclub, hoeven zich wat ons betreft niet te vervelen! Normaal organiseren wij spectaculaire events in en rond onze winkels, nu ligt de focus tot minimaal 6 april op digitale events en online workshops.

Leer jij de komende weken koken met je gehamsterde boodschappen, zet jij straks het lekkerste bakje koffie thuis of geniet jij van een concert live in je huiskamer? Lees dan even verder.

Live Quarantaine Sessies met diverse artiesten

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij onze Quarantaine Sessies. Een digitaal concert die live wordt uitgezonden via social media. Vrijdag 20 maart om 20.30 uur trapt gitaarman Ed Struijlaart de sessies af met het live huiskamerconcert via onze Facebookpagina. Diverse artiesten zullen deze concertsessies de komende periode voortzetten.

Sport en workshops voor thuisblijvers

Gebruik je de tijd die je thuis moet blijven graag om iets nieuws te leren of lekker te sporten? Leer bijvoorbeeld van onze professionals hoe je de lekkerste cocktails maakt, blijf door onze collega’s op de hoogte van de nieuwste mode of volg een online sportsessie met bijvoorbeeld Michael Boogerd. En dat allemaal vanuit je eigen huis!

Kunnen we op jouw steun rekenen?

Wij moeten, zoals veel retailers, creatief ondernemen en hopen met de steun van fans en klanten een groot succes te maken van de omschakeling naar digitale events. Heb je zelf leuke ideeën? Deel ze dan via events@onlyformen.nl. Samen slaan we ons door deze bizarre tijd heen!

Nieuwe video’s en livesessies worden dagelijks aan de kalender toegevoegd. Wil je niks missen, kijk voor actuele informatie op de evenementenkalender.

Lees ook

Meer tips en inspiratie

Coronavirusmaatregelen

Coronavirusmaatregelen

Beste klant, Ook wij volgen het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) nog steeds op de voet. Via deze weg willen we je graag op de hoogte stellen van een aantal voorzorgsmaatregelen die wij treffen, waarbij veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers...

EK-Poule: word de nieuwe voetbalexpert en win

EK-Poule: word de nieuwe voetbalexpert en win

Echte voetbalfanaten hebben al bijna een jaar reikhalzend uitgekeken naar het EK. Half juni is het dan eindelijk zover. Dit jaar halen we het dubbel en dwars in! Hoe? Door de strijd aan te gaan in de Only for Men EK-Poule. Wij leggen je uit hoe het werkt. Allereerst:...