Selecteer een pagina
Home 5 Events 5 Coronavirusmaatregelen

Coronavirusmaatregelen

Laatste update: 14 januari 2022

Beste klant,

Ook wij volgen het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) nog steeds op de voet. Via deze weg willen we je graag op de hoogte stellen van een aantal voorzorgsmaatregelen die wij treffen, waarbij veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers voorop staan. Wij volgen te allen tijde de adviezen van het RIVM en de WHO op. Hou onze online kanalen in de gaten voor eventuele updates. Onze maatregelen zijn voor het laatst geüpdatet op 25 februari 2022.

De deuren mogen weer wagenwijd open!

Van modeadvies op de drempel tot weer net zo gezellig als vanouds shoppen. Gelukkig hebben wij de afgelopen weken niet stilgezeten en hebben we alles in huis om er weer een feestje van te maken. Maar, wel op een veilige manier natuurlijk!

De volgende maatregelen houden jou (en ons) veilig:

  • Je hoeft geen mondkapje meer te dragen bij ons in de winkels.
  • Deurklinken, pinapparaten en toonbanken worden regelmatig schoongemaakt.
  • We hebben geen maximaal aantal klanten in onze winkels. Gelukkig zijn de meeste van onze filialen lekker ruim en kan je komen shoppen zoals je gewend bent.

Onze winkels zijn open! Zeker weten dat je niet voor een dichte deur komt te staan? Controleer dan onze openingstijden per winkel.

Blijf gezond en pas goed op elkaar! Want: Samen kunnen we het aan!

Met vriendelijke groet,

Team Only for Men

Lees ook

Meer tips en inspiratie

EK-Poule: word de nieuwe voetbalexpert en win

EK-Poule: word de nieuwe voetbalexpert en win

Echte voetbalfanaten hebben al bijna een jaar reikhalzend uitgekeken naar het EK. Half juni is het dan eindelijk zover. Dit jaar halen we het dubbel en dwars in! Hoe? Door de strijd aan te gaan in de Only for Men EK-Poule. Wij leggen je uit hoe het werkt. Allereerst:...

Wij vermaken binnenblijvers met digitale events

Wij vermaken binnenblijvers met digitale events

Binnenblijvers en thuiswerkers, die de komende weken niet meer terecht kunnen in hun favoriete kroeg, winkel of sportclub, hoeven zich wat ons betreft niet te vervelen! Normaal organiseren wij spectaculaire events in en rond onze winkels, nu ligt de focus tot minimaal...