Selecteer een pagina
Home 5 Lifestyle 5 Vaderdagcadeaus waar je papa écht mee verrast

Vaderdagcadeaus waar je papa écht mee verrast

Laatste update: 13 juni 2022
Tijd om die pa voor jou eens in het zonnetje te zetten. Ook wanneer je moeite hebt met het verzinnen van een originele verrassing, weten wij zeker dat wij nét dat perfecte cadeau voor vader of opa in huis hebben. Geef jij straks een luxe, stijlvol of juist praktisch vaderdagcadeau?
Oh en vaders, opa’s of dads-to-be; het rondsturen van deze blog als subtiele hint is natuurlijk gewoon toegestaan.
Was je idee toch wéér sokken? Wij vermoeden dat de beste man ze ook al heeft gekregen voor zijn verjaardag. Wanneer de sokkenlade écht niet meer dicht kan, is het hoog tijd voor iets nieuws. Geef hem eens een gave pochet-en-das-combinatie, een armband of een kwalitatieve riem die overal bij past. Dit laat zien dat je zijn stijl en smaak goed kent.
steel barnett armband

Steel Barnett Armband

Profuomo Pochet

Vanguard Casual Riem

Psst! Worden het toch die sokken? Ga dan voor een toffe sokken-giftbox.

2. Cadeautips voor de foodie papa

Is hij thuis de grillmeister of moet je altijd zijn nieuwe recepten uitproberen? Ga dan voor een tof schort of een mooi kookboek. Wil je juist eens een andere aanvulling op die boekenkast? Ga dan voor een goed boek over zijn favoriete drank.

Kookboek: Het Perfecte Varken

Only for Men Short

Gin: Het Handboek

Vieren jullie Vaderdag op het terras? Dit wordt jullie terrasoutfit.

3. De beste verrassingen voor de ijdele man

Staat jouw vader het langst in de badkamer van iedereen? Dan verras je hem vast en zeker met bijvoorbeeld een heerlijk parfum of een mooie verzorgingsset. En geloof ons… Daar is nog nooit iemand niet blij van geworden.

Scotch Soda Barfly

Men’s Society Beard Washing Kit

Acqua Di Parma Colonia Pure

Vieren jullie Vaderdag op het terras? Dit wordt jullie terrasoutfit.

4. Praktische pa? Deze gadets zijn het perfecte cadeau

Is hij meer van de handige snufjes of praktische cadeaus? De ultieme Vaderdag verrassing is een handige reisfles voor onderweg. Of bijvoorbeeld een slimme handstomer voor al z’n overhemden. Kan hij mooi elke keer als hij ‘m gebruikt aan je denken.

The Steamery Handstomer

24 Bottles Urban Bottle

The Steamery Ontpiller

Heeft je vader écht alles al? Dan maak je hem vast blij met een cadeaukaart. Kan hij zelf uitzoeken wat hij wil hebben. Een tikje specialer is wanneer je direct een personal shopping afspraak voor hem maakt. Dat is geheel kosteloos én vrijblijvend in één van onze winkels.

Lees ook

Meer tips en inspiratie

Campingoutfits waarin je wél gezien wil worden

Campingoutfits waarin je wél gezien wil worden

Camper klaar en out of office ingesteld? Dan is de vakantie officieel begonnen. Blijf jij deze zomer dichtbij huis? Dan ga jij voor praktische, maar stijlvolle outfits. Met deze campingoutfits maak jij indruk op het kampeerterrein – zelfs met die wc-rol onder je...

Zomeroutfits die in je handbagagekoffer passen

Zomeroutfits die in je handbagagekoffer passen

Hoewel je de afgelopen weken vast al hebt gesmuld van een heerlijke barbecue of een dagje op het water, is het nu tijd voor het échte genieten. Deze zomeroutfits passen in jouw handbagagekoffer!Nodig toe aan nieuwe zomerkleding? Dan is niets fijner dan laagjes! Zo kan...