Selecteer een pagina
Home 5 Lifestyle 5 Gamers opgelet: ontdek het Logitech G923 racestuur!

Gamers opgelet: ontdek het Logitech G923 racestuur!

Laatste update: 15 februari 2021
Logitech G923 racestuur

Wij maken het mannen graag gemakkelijk om elke dag opnieuw de beste versie van zichzelf te zijn, ook als het op favoriete hobby’s of de gaafste gadgets aankomt. In dat geval hebben wij interssant nieuws voor alle gamers onder ons! Droom jij er bijvoorbeeld altijd al van een carrière als supersnelle coureur, of zijn Gran Turismo en F1 gewoon je favoriete games? Dan is een racestuur met realistische forcefeedbacktechnologie (3x woordwaarde in Scrabble!) een must in jouw game room! Wij stellen je graag voor aan de G923 van Logitech.

Wat is force-feedback en hoe werkt het?

We hoorden je al denken ‘force-feedback’? Dus we leggen het even uit. De trilmotoren in het stuur reageren op input van bijvoorbeeld verandering in wegdek, het weer of grip van je banden tijdens een spannende race. Dit alles door de integratie van physics- en audio-engines van de game in kwestie. Zo kan je sneller anticiperen – én dus die race winnen! Niet ieder spel heeft deze realistische feedback, omdat game-ontwikkelaars hiervoor software van Logitech moeten implementeren. Wil je optimaal gebruik maken van deze feature? Dan kan dat met onder andere met Gran Turismo Sport, Snowrunner, GRID 2019, IRacing, Dirt Rally 2.0 en F1 2020. Heb je bovenstaande games niet? Dan kan je ook voor het G29 of G290 stuur gaan.

https://youtu.be/hYNqcVRYwds

G923: Ontwerp en kwaliteit van hoog niveau

Ga je voor het nieuwste van het nieuwste met de G923? Dan kies je voor een stevig stuur met kwalitatief lederen stikwerk en stevige pedalen van stoer geborsteld staal. Het drukgevoelige remsysteem is accurater dan die van de gemiddelde pedalenset en de ingebouwde gekleurde leds in het stuur geven je toerental aan. Je maakt deze race-ervaring helemaal compleet met een playseat racestoel, maar daar moet je natuurlijk wel de ruimte voor hebben.

Wil je het racestuur eerst liever uitproberen? In onze winkels in Leidsche Rijn en Beek staan playseats waar je jouw racerecord alvast kan vastleggen. Zodra de winkels weer open kunnen, demonstreren we deze met liefde aan je!

Ook voor next-gen consoles

Simulatieracers die spelen op PC, Playstation en Xbox kunnen hun lol op met deze set. Ook de next-gen consoles kunnen gecombineerd worden met de G923.

Meer supersnelle auto’s? Ontdek dan alles over de Donkervoort GTO-JD70 Bare Naked.

Lees ook

Meer tips en inspiratie

Campingoutfits waarin je wél gezien wil worden

Campingoutfits waarin je wél gezien wil worden

Camper klaar en out of office ingesteld? Dan is de vakantie officieel begonnen. Blijf jij deze zomer dichtbij huis? Dan ga jij voor praktische, maar stijlvolle outfits. Met deze campingoutfits maak jij indruk op het kampeerterrein – zelfs met die wc-rol onder je...

Zomeroutfits die in je handbagagekoffer passen

Zomeroutfits die in je handbagagekoffer passen

Hoewel je de afgelopen weken vast al hebt gesmuld van een heerlijke barbecue of een dagje op het water, is het nu tijd voor het échte genieten. Deze zomeroutfits passen in jouw handbagagekoffer!Nodig toe aan nieuwe zomerkleding? Dan is niets fijner dan laagjes! Zo kan...

Vaderdagcadeaus waar je papa écht mee verrast

Vaderdagcadeaus waar je papa écht mee verrast

Tijd om die pa voor jou eens in het zonnetje te zetten. Ook wanneer je moeite hebt met het verzinnen van een originele verrassing, weten wij zeker dat wij nét dat perfecte cadeau voor vader of opa in huis hebben. Geef jij straks een luxe, stijlvol of juist praktisch...