Selecteer een pagina
Home 5 Lifestyle 5 John woont op loopafstand van Only for Men

John woont op loopafstand van Only for Men

Laatste update: 11 februari 2021
Superfan John bij Only for Men Veldhoven

Natuurlijk kunnen wij  prima vertellen waarom shoppen bij ons zo’n feestje is, maar onze trouwe klanten – zeg maar gerust fans – kunnen dat veel beter! En zeker John, die toch het allerliefst in de fysieke winkel komt shoppen: “Ik wil de stoffen kunnen voelen en zien hoe iets staat”.

Vijf jaar geleden verhuisde John voor de liefde van Eindhoven naar Veldhoven. Al snel ontdekte hij daar Only for Men. “Ik had altijd al mijn vaste adressen als het op kleding kopen aankomt. Wanneer de service goed is en ik kan vertrouwen op de vakkennis van de modeadviseurs, blijf ik terugkomen.” De Veldhovenaar vindt het vooral belangrijk dat er de tijd voor hem genomen wordt. “Online shoppen lukt prima en doe ik als ik echt iets nodig heb. Dan laat ik het bij voorkeur naar de winkel sturen, zodat ik het daar op kan halen. Maar ik wacht liever tot de winkel weer open is.”

Fan van businesskleding

John draagt voor zijn werk vooral zakelijke pakken in zwart en blauw. Eens in de zoveel tijd gaat hij zijn kast na om alle versleten en niet-meer-zo-trendy pakken uit zijn garderobe te filteren. Zo heeft hij weer een reden om bij storemanager Cees een perfect passend pak te kopen. “Zo heeft hij ook mijn laatste maatpak aangemeten. Daar wordt uitgebreid de tijd voor genomen met uiterst prettige en vakkundige service. Die rechtstreekste individuele benadering spreekt me erg aan.”

“Mijn vrouw gaat meestal met veel plezier mee. Ik denk ook omdat ze hoopt nog wat invloed uit te kunnen oefenen, zodat ik nog wat anders of extra’s meeneem dan alleen items in blauw en zwart.”

Is dan alles alleen zwart en blauw? Nee hoor! “Mijn overhemden zijn bijna altijd van Profuomo en The Blueprint. Ik denk dat ik alles wel heb in wit, blauw, zwart of roze. Volgens mij ben ik ook door de overhemden aanbieding bij Only for Men naar binnen gelopen – en ik ben direct gebleven. Mijn vrouw gaat meestal met veel plezier mee. Ik denk ook omdat ze hoopt nog wat invloed uit te kunnen oefenen, zodat ik nog wat anders of extra’s meeneem dan alleen blauw en zwart.”

Trouw aan Veldhoven

Heeft hij dan nooit één van onze andere winkels bezocht? Wij kunnen het bijna niet geloven. “Nee. Mijn voorkeur gaat uit naar Veldhoven. Al zou ik voor het team wat er nu staat met liefde een stukje omrijden. Ik heb wel eens een mooi colbert gezien in de etalage van een Only for Men in een andere stad. Ik ga dan gewoon kijken of Cees die ook voor mij heeft.”

“Ik zou voor het team wat er nu staat met liefde een stukje omrijden.”

Wij spraken ook storemanager Cees over zijn ruim 8 jaar bij Only for Men. Ontdek hoe hij in de lockdown met zijn klanten in contact blijft.

Op zijn best in perfect passende kleding in basic kleuren

Voor John geen prints in de mix of  Only for Men merchandise. “Ik draag vooral effen kleuren en maar heel af en toe een subtiele print. Ik heb dan ook geen kleding of accessoires met grote logo’s. Een Only for Men paraplu of sjaal is dan ook niet aan mij besteed. Voor mij is de klantenbinding vooral belangrijk in persoonlijke benadering – ze weten bijvoorbeeld mijn maten, persoonlijke merkvoorkeuren en favoriete kleuren. En zeg nou zelf, daar kan toch niets tegenop?!”

Meer lezen over onze fans? Klik dan vooral door naar ons interview met superfan Leroy, die voor de lockdown wekelijks in onze winkel in Waalwijk te vinden was.

Lees ook

Meer tips en inspiratie

Campingoutfits waarin je wél gezien wil worden

Campingoutfits waarin je wél gezien wil worden

Camper klaar en out of office ingesteld? Dan is de vakantie officieel begonnen. Blijf jij deze zomer dichtbij huis? Dan ga jij voor praktische, maar stijlvolle outfits. Met deze campingoutfits maak jij indruk op het kampeerterrein – zelfs met die wc-rol onder je...

Zomeroutfits die in je handbagagekoffer passen

Zomeroutfits die in je handbagagekoffer passen

Hoewel je de afgelopen weken vast al hebt gesmuld van een heerlijke barbecue of een dagje op het water, is het nu tijd voor het échte genieten. Deze zomeroutfits passen in jouw handbagagekoffer!Nodig toe aan nieuwe zomerkleding? Dan is niets fijner dan laagjes! Zo kan...

Vaderdagcadeaus waar je papa écht mee verrast

Vaderdagcadeaus waar je papa écht mee verrast

Tijd om die pa voor jou eens in het zonnetje te zetten. Ook wanneer je moeite hebt met het verzinnen van een originele verrassing, weten wij zeker dat wij nét dat perfecte cadeau voor vader of opa in huis hebben. Geef jij straks een luxe, stijlvol of juist praktisch...