Lifestyle
Wij zijn fan van deze stijlvolle Netflix mannen

Wij zijn fan van deze stijlvolle Netflix mannen

Zit jij elke avond met de afstandsbediening in je hand op de bank? Dan is het wat ons betreft hoog tijd om in ieder geval wat lessen te leren van stijlvolle Netflix mannen uit bloedstollende series waar we maar geen genoeg van krijgen.

Wij zijn fan van deze Netflix mannen

Wij delen onze kijk- en stijltips graag met jou. Van bingewaardige klassieker Suits tot terug in de jaren 80 met Stranger Things. Stuk voor stuk met stijllessen waar je wat aan hebt. Oh enneh… pas op voor spoilers!

1. Suits: zakelijk met een net pak

Is jouw grote droom om te werken bij één van de beste advocatenkantoren? Ga dan voor een klassiek donkerblauw of grijs business-pak. De serie Suits gaat over de briljante schoolverlater Mike, die zonder diploma terechtkomt bij een advocatenkantoor in New York: Harvey Specter. Harvey heeft het eigenlijk wel gehad met de standaard afgestudeerde rechtenstudent en neemt een gok door Mike aan te nemen na het zien van zijn talenten - en zijn fotografisch geheugen. Een echte aanrader, maar wel met de juiste outfit!



Ga jij voor een slim fit pak of wat ruimer? Dit is de beste pasvorm van jouw pak.


2. Luther: klassiek combinatie van colbert en stoere chino

Britse acteur Idris Elba (onder andere bekend door The Wire en zijn rol in Thor) speelt in Luther een toegewijde rechercheur die gebukt gaat onder de psychologische gevolgen van zijn werk. In vijf seizoenen zien we hem eigenlijk vooral in één iconische outfit. De lange jas met een grijs colbert, effen overhemd en rode stropdas. Dit alles combineert hij met een stoere donkere chino. Laten wij dat nou net voor je op een rij gezet hebben. 😉

Wist je dat seizoen vier van de serie slechts twee afleveringen heeft? Gelukkig zijn ze zo ontzettend spannend, dat het bijna niet uitmaakt.

3. Peaky Blinders: stijlvol en onbevreesd als Tommy Shelby

Bij een klassiek pak in combinatie met een flat cap denk je toch meteen aan Peaky Blinders? Stap in jouw rol met een wollen driedelig pak. Peaky Blinders speelt zich af in Birmingham, net na de Eerste Wereldoorlog. Met in de hoofdrol Thomas 'Tommy' Michael Shelby, die de leiding heeft over één van de meest angstaanjagende bendes van de stad. En met deze outfit pas jij er zo tussen. Vergeet de stijlvolle boots niet!

4. Stranger Things: terug naar de jaren 80

Even weg van de pakken, want Stranger Things is een enorm populaire serie. Heb jij seizoen vier al gezien? Ga terug in de tijd met de stijl van de jaren 80, wat ook nog eens dé modetrend is van dit moment! Mooi meegenomen dus. Het verhaal begint in 1983. In het dorpje Hawkins, ergens op het Amerikaanse platteland. Kom maar op met die wijdere jeans en retro geruite overshirts.

Fargo heeft drie seizoenen en is geïnspireerd op de gelijknamige film en won onder andere prijzen voor beste miniserie.


Nog een trend van dit moment is het overshirt! En zo draag je ‘m.


5. Lucifer: de pakken van de duivel

Heb jij seizoen vijf er ook zo snel doorheen gejaagd? Nee? Hoog tijd om Lucifer te leren kennen dan. In de serie strijkt de heer van de onderwereld neer in Los Angeles, waar hij een nachtclub opent en een nieuwe hobby ontdekt. Namelijk… het oplossen van moorden met de lokale recherche. Hoewel Lucifer Morningstar in iedere aflevering wel een bijna perfect pak draagt, zien we hem het liefst in klassiek zwart met een hint rood.