Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2016/12/aner1.jpg

Het verhaal van Anerkjendt

Herenkleding met Scandinavisch design.

Anerkjendt

Een van de mooie topmerken die wij bij Only for Men verkopen is Anerkjendt. Het jonge hippe merk heeft zijn roots liggen in het eigentijdse Denemarken. Het staat voor easy to wear kleding met een goed gevoel voor mode en een tikje humor. De collecties worden gekenmerkt door typisch Scandinavisch design en het gebruik van hoogwaardige materialen met details van leer en wol. Enjoy and relax!

Succesvol
Anerkjendt is opgericht in 2013 en in slechts twee jaar uitgegroeid tot een zeer succesvol label. Mannenkleding met Scandinavisch design is de afgelopen jaren namelijk veel in het straatbeeld terug te vinden. Anerkjendt is met recht één van de snelst groeiende Deense merken. De originele prints en unieke details zorgen voor een collectie waarmee je je kan onderscheiden van het hedendaagse straatbeeld. Het merk haalt inspiratie uit de natuur en combineert dit met een vleugje Rock ’n Roll.

Bekend Nederland
In Nederland is Anerkjendt sponsor van artiesten als Typhoon, Jan Kooijman en Chef’Special. Deze artiesten passen goed bij het merk en zorgen er in Nederland voor dat het hier op de kaart is komen te staan.

Collecties
De collecties richten zich met T-shirts, mooie truien en originele casual shirts op de moderne jong volwassenen die op zoek zijn naar iets vernieuwends. Kortom, ideale comfortabele vrijetijdskleding voor de moderne man. Combineer de tops met een goede jeans of chino zodat je er goed gekleed uit ziet. Met weinig moeite kun je er met Anerkjendt goed verzorgd uitzien.

Anerkjendt

Deel dit bericht:

Geef een reactie