Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/11/Bad-boys-3-Klein.jpg

Bad Boys 3 komt er aan!

Will Smith én Martin Lawrence keren terug!

Bad Boys 3

Eindelijk is het zover: Bad Boys 3 is onderweg. Er gingen al een tijdje geruchten rond dat Martin Lawrence een nieuwe film wilde, maar dat Will Smith te druk bezig was met andere rollen. Daarnaast was er een ander gerucht dat Will juist het derde deel van de actiefilm wilde, maar dat Martin had afgezegd. Geen zorgen meer, want de film is onderweg!

Bad Boys kwam 23 jaar geleden uit en Bad Boys 2 verscheen vijftien jaar geleden op de schermen. Het lange wachten heeft beloond en nu is het bijna zover: Bad Boys for Life komt er aan! Op 17 januari 2020 komt de film in de bioscoop, houd die dag maar alvast vrij.

Waar het begon

In 1995 (23 jaar geleden) kwam de eerste Bad Boys film uit en wat een succes was dat. Deze Amerikaanse komische actiefilm werd geproduceerd door het duo Jerry Bruckheimer en Don Sipson. Het budget voor deze film was 23 miljoen dollar, maar bracht 160 miljoen dollar op! Hierdoor was Bad Boys een van de meest succesvolle films van dat jaar. Daarnaast was deze actiefilm de eerste film voor beide hoofdrolspelers: Will Smith en Martin Lawrence.

Een Bad Boys zonder Will Smith?

Bad Boys 3, Bad Boys for Life, wordt door het Belgische duo Adil El Arib en Bilall Fallah geregisseerd. De regisseurs hadden lang van te voren een flinke discussie met Will Smith over het script. Will zou het met het grootste deel van het script namelijk helemaal niet eens zijn. Er was een kans geweest dat Will Smith er mee zou stoppen. Gelukkig is dat toch nog goed gekomen, want een Bad Boys film zonder het fantastische duo kan toch niet?

Bad Boys for Life

Maar waar gaat de film ‘Bad Boys 3’ precies over? Marcus Burnett is door een ruzie met Mike Lowery gestopt bij de politie. Nu is hij een privédetective. Mike Lowery zit midden in een midlife crisis en moet met zijn nieuwe, jonge, onervaren partner werken. Een gemeenschappelijke vijand dwingt Lowery en Burnett om hun geschillen opzij te zetten. Klinkt nu al spannend!

Toch moet je nog even wachten tot de film uit komt. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met de leukste series op Netflix!

Deel dit bericht:

Geef een reactie