Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/06/bbq-ebook-klein.jpg

Bekijk onze barbecue guide vol verrassende recepten! Omdat de Nederlandse man graag het liefst zelf achter de barbecue staat.

Wij mannen staan vol passie en enthousiasme achter de barbecue. Om jullie deze zomer te helpen om vrienden en familie eens flink te verwennen, hebben we een barbecuegids vol verrassende recepten uitgebracht. In samenwerking met Napoleon Grills, Vlogger Pitmaster X en verschillende foodbloggers geven wij jou tips om de lekkerste gerechten te maken! 

Langzaam gegaarde pulled beef, smaakvolle roasted ribeye of malse ananas spareribs moeilijk om te bereiden? Niet volgens onze barbecue-experts! Lees hun verhaal en laat je verrassen door de lekkerste barbecuegerechten!

Do’s & dont’s

Barbecueën is niet zomaar even je vlees grillen, een paar keer omdraaien en klaar. Het vergt veel aandacht, liefde en inspanning! Pitmaster X weet dat als geen ander. Zijn passie voor barbecueën geeft hem de kennis en kunde om te vertellen hoe je écht moet grillen. In de barbecue guide vertelt hij over de do’s en dont’s die jij kunt aanhouden als je de barbecue aanzet. Koken met vuur is puur!

Grillen als een pro

Met de do’s en dont’s in je achterhoofd is het tijd om te grillen. De foodbloggers geven jou de meest heerlijke recepten, zodat jij ze thuis kunt bereiden als een échte grillmaster! Wat dacht je van gergilde inktvis? Of een falafel BBQ spies? Zelfs een quinoasalade met gepofte biet! De barbecue guide helpt jou om een gerecht te bereiden die niet snel wordt vergeten door je gasten!

Napoleon Grills

De zomermaanden zijn natuurlijk dé maanden voorbestemd voor de barbecue. Hoe mooi is het dan dat wij vanaf nu ook alles voor de barbecue verkopen? Van barbecues tot barbecueborstels en zelf messensets en schorten! De collectie van Napoleon Grills voorziet jou van de beste kwaliteit  barbecueartikelen!

Lees hier meer over de samenwerking tussen Only for Men en Napoleon Grills!

Deel dit bericht: