Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/08/biercocktails-klein.jpg

Biercocktails voor echte mannen

Ronald's Drive-In Bar N.1 geeft je een heerlijk recept!

Cocktails zijn zeker niet alleen voor vrouwen. Er zijn ook échte mannencocktails. Zo zijn sinds 2017 de biercocktails een trend binnen Nederland. Aangezien het nog niet erg bekend is bij het grote publiek, heeft Ronald iets leuks bedacht. Een bier cocktailbar die in te huren is voor feesten en partijen, oftewel: Ronald’s Drive-In Bar N.1.

Only for Men was de eerste opdrachtgever voor deze cocktailbar! Klanten die meesparen met De Pot, konden door middel van hun punten meedoen aan een workshop, waarbij de nieuwste trends werden getoond op het gebied van biercocktails.

Margarita bier cocktail

Tijdens deze workshop maakten Ronald samen met de klanten o.a. een Margarita bier cocktail. Wil jij deze cocktail zelf thuis maken op een mooie zomerse avond? Dat kan! Ronald deelt namelijk graag zijn receptuur met de mannen van Nederland.

Welke producten heb je nodig?

  • Groot mooi glas
  • Ijsblokjes
  • Cointreau
  • Tequila
  • Limoen
  • Munt
  • Desperados

Hoe maak je de Margarita bier cocktail?

Stap 1) Pak een mooi groot glas. Stap 2) Vul het glas helemaal met ijs (zo houd je de cocktail langer koud en ontstaat er geen smeltwater). Stap 3) Voeg nu 30 cc Cointreau (sinaasappellikeur) toe aan het glas. Stap 4)Voeg dan 30 cc Tequila (het liefst bruine Tequila) toe aan het glas. Stap 5) Knijp vervolgens één partje limoen uit en houd één nieuw partje apart voor de garnering. Stap 6) Pak vijf blaadjes munt en sla één keer op deze blaadjes. Voeg hierna de munt toe aan het glas. Stap 7) Vul het glas nu helemaal aan met Desperados. Stap 8) Roer één keer met een lepel in het glas (doe dit niet meer dan één keer omdat anders de koolzuur verdwijnt). Stap 9) Garneer de cocktail met een schijfje overgebleven limoen en een mooi topje munt en serveer je cocktail of geniet er zelf van!

Eerder schreven we een blog over IPA bier. Wil jij hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Deel dit bericht:

Geef een reactie