Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/02/Bruidsbeurs.jpg

Bruidsshow bij Only for Men Ede

Een avond om inspiratie op te doen voor jouw bruiloft.

Ga jij binnenkort trouwen en zoek jij nog de nodige inspiratie om van jouw bruiloft de mooiste dag van je leven te maken?  Op maandag 4 maart organiseert Only for Men in samenwerking met Bruidshuis ’t Koetsje: De Bruidsshow bij Only for Men Ede.

Tijdens de Bruidsshow zullen modellen de nieuwste collecties van trouwjurken en trouwkostuums tonen. Niet alleen voor bruidsmode kun je terecht op deze avond, er zullen ook diverse ondernemers uit de trouwbranche aanwezig zijn met artikelen en diensten om jouw bruiloft compleet te maken.

Belangrijke gegevens

Datum: 4 maart 2019
Aanvang: 19.30 uur
Start show: 20.00 uur
Locatie: Only for Men Ede
Adres: Nieuwe Stationsstraat 36, 6711 AG Ede

Nieuwste collectie trouwkostuums

Ben jij nog op zoek naar een trouwkostuum? Je vindt nu online en in onze winkels de nieuwste collectie van trouwkostuums. Ga bijvoorbeeld voor de Dutch Dandies wedding collectie. In deze collectie vind je prachtige driedelige trouwkostuums, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kostuums hebben een champagnekleurige voering en parelmoerkleurige knopen. Alle Dutch Dandies trouwkostuums worden gemaakt van luxe Italiaanse stoffen van Di Fabio, Guabello en Reda. Naast Dutch Dandies shop je bij ons ook nog confectiekostuums van andere merken, bijvoorbeeld Nobel.

Afspraak maken

Ga jij liever voor een maatkostuum? Ook daar kunnen wij je bij helpen. Je kunt bij ons een afspraak maken met een modeadviseur naar keuze in al onze winkels. Samen met jou gaan we een trouwkostuum compleet naar eigen wens samenstellen. Hierbij kun je kiezen uit de pasvorm, stof, knopen, voering én meer!

Deel dit bericht:

Geef een reactie