Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/03/Gezondheidsmaatregelen-onze-winkels-1.jpg

Coronavirusmaatregelen Hou onze kanalen in de gaten voor eventuele updates.

Coronavirusmaatregelen in onze winkels

Beste klant,

Ook wij volgen het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) nog steeds op de voet. Middels deze weg willen we je graag op de hoogte stellen van een aantal voorzorgsmaatregelen die wij treffen, waarbij veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers nog altijd voorop staan. Wij volgen te allen tijde de adviezen van het RIVM en de WHO op. Hou onze kanalen in de gaten voor eventuele updates. Onze maatregelen zijn voor het laatst geüpdatet op vrijdag 22 januari.

Winkels gesloten tot ten minste 9 februari

Nederland gaat op slot. Ook bij Only for Men sluiten wij helaas tijdelijk onze deuren. We willen jullie hartelijk danken voor het vertrouwen en gezelligheid op afstand die we de afgelopen maanden van jullie hebben mogen ontvangen. Hopelijk mogen we je weer snel verwelkomen in onze winkels. Tot die tijd kan je voordelig online sale shoppen!

Retourneren en afhalen van maatwerk, vermaakte artikelen en gestoomde kleding

 • Wil je een artikel ruilen of heb je een klacht? Dan kan je het beste contact opnemen met de desbetreffende winkel. We zullen in verband met de lockdown niet kritisch zijn op de 30 dagen retourtermijn, maar zorg wel dat je van tevoren contact opgenomen hebt met de winkel.
 • Maatwerk en vermaakte kleding kan worden afgehaald bij de winkel. Neem hierover contact op met de desbetreffende winkel.
 • Heb je artikelen laten stomen? Dan kan je deze ook af komen halen. Neem hiervoor wel even contact op met de winkel. Zodat ze kunnen zorgen dat jouw artikelen aan de deur afgehaald kunnen worden.

Openingstijden voor afhalen zijn van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Laten stomen, wassen of vermaken kledingstukken

 • Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid zijn herstel- en onderhoudsservices toegestaan. Wij bieden deze optie aan om onze klanten in geval van nood tegemoet te komen.
 • Kledingstukken om te laten vermaken, stomen of wassen kan je aan de deur afgeven en weer ophalen.
 • Vermaakservice is niet in iedere winkel beschikbaar tijdens de lockdown. Controleer de beschikbaarheid via de services overzichtspagina.

Personal shopping service aan huis

 • Het is voor ons mogelijk en toegestaan om je te voorzien van een nieuwe outfit door deze bij je te bezorgen. Dit doen we door de personal shopping service aan huis in samenwerking met onze gespecialiseerde modeadviseurs.
 • Jouw wensen en maten worden telefonisch besproken met de modeadviseur, deze neemt een aantal outfits in jouw maten mee naar jouw huis.
 • Op veilige afstand wordt er doorgepast. De items die een plekje mogen krijgen in jouw garderobe, reken je af met de mobiele pin.

Bestellingen en geleverde pakketten op het DHL servicepunt

 • Het is nog mogelijk om je bestelling gratis naar de winkels te laten versturen en af te halen aan de deur.
 • Servicepunten voor het ontvangen en versturen van pakketten mogen open blijven. Alle Only for Men winkels zijn ook DHL servicepunten. Je kan dus nog steeds bij ons terecht voor het afhalen of retour brengen van je pakketten.
 • Heb je een bestelling in onze webshop geplaatst en je pakket laten bezorgen bij een gesloten DHL servicepunt? Dan gaat het pakket retour. Een pakket wat onderweg is naar een gesloten locatie, probeert DHL bij een ander punt af te geven. Lukt dat niet? Dan gaat het pakket retour. De Only for Men klantenservice neemt dan contact met je op om je pakket naar een ander punt of alsnog bij jou thuis te laten bezorgen.
 • Controleer de openingstijden voor je een DHL punt bezoekt.

Blijf gezond en pas goed op elkaar! Samen kunnen we het aan!

Met vriendelijke groet,

Team Only for Men

Deel dit bericht: