Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/07/blog-eten-.jpg

Dineren tussen de kleren bij Only for Men Rosmalen! Geniet van heerlijke gerechten in een unieke setting tussen de kleding.

Op zaterdag 22 juni is het zover: het ‘Dineren Tussen de Kleren’ event! De Only for Men-winkel in Rosmalen wordt deze avond omgetoverd tot een chique pop-uprestaurant. Schuif aan, geniet van een 4-gangendiner, nuttig uitstekende wijnen én steun het goede doel!

Voor een bedrag van €30 reserveer jij een plekje aan tafel in het pop-up restaurant bij Only for Men Rosmalen. Alle opbrengsten van deze gezellige avond worden gedoneerd aan de ‘Mannen voor Mannen’. Steun deze stichting en maak samen een vuist tegen prostaatkanker!

Mannen voor Mannen

Only for Men vertegenwoordigt de mannen van Nederland op het gebied van mode, maar wil zich graag breder inzetten. Ook mannen van Nederland die zich in een minder positieve positie bevinden, verdienen naar onze mening aandacht! De Mannen voor Mannen Stichting ondersteunt onderzoek naar prostaatkanker, met als doel deze verschrikkelijke ziekte te bestrijden. Prostaatkanker is namelijk één van de meest voorkomende ziektes onder de mannen Nederland. Wil jij samen met Only for Men een vuist maken tegen prostaatkanker? Kom dan dineren op 22 juni bij Only for Men Rosmalen of doneer een bijdrage op NL09ABNA 0612 7465 85 ten name van de Mannen voor Mannen Stichting. Samen staan we sterk!

Het programma

Als jij reserveert voor ‘Dineren Tussen de Kleren’ ben je vanaf 20.00 uur van harte welkom bij Only for Men Rosmalen. Je wordt hier uiteraard met open armen ontvangen en kiest een plekje uit aan tafel bij ons chique pop-uprestaurant. Deze avond zal volledig worden voorzien van een luxe 4-gangendiner en inbegrepen dranken, variërend van verfrissende ‘soft drinks‘ tot overheerlijke wijnen, of gewoon een lekker kopje koffie. Als kers op de taart is er muzikaal entertainment aanwezig, om een avond te creëren om nooit te vergeten! Hijs je deze avond in je mooiste outfit en geniet van iedereen die met alle liefde een bijdrage levert aan de bestrijding tegen prostaatkanker. Doneer, dineer, flaneer!

Wil je ook eens dineren tussen onze kledingcollecties of aanwezig zijn bij onze andere spectaculaire events? Hou dan onze eventkalender goed in de gaten voor de volgende editie.

Deel dit bericht: