Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/05/Auto-klein.jpg

Dit zijn de beste middenklasse auto’s

In deze auto’s past je hele gezin!

Je kent het wel: je krijgt een relatie, gaat samenwonen en uiteindelijk komen er misschien ook kleine koters bij. Een stoere auto blijven rijden waar het hele gezin in past, is vaak niet makkelijk. 

Voor welke auto moet je gaan? In deze blog vertellen we je graag meer over de leukste, zuinigste en stoerste middenklasse auto’s. Zo kun jij ook met je gezin in een mooie auto blijven rijden.

Volvo V60

De Volvo V60 is een ruime, tijdloze (en vooral veilige) Scandinavische gezinsauto. Het degelijke Volvo model kan jaren mee en gaat niet snel vervelen. In de prijsklasse > 30.000 euro is de Volvo V60 zelfs nog de meest zuinige auto. De auto is erg populair op de Nederlandse wegen en door het stationwagen model heeft de auto veel laadvermogen. Een kinderwagen, veel koffers of de hond meenemen is dan ook geen probleem!

Volkswagen Passat

Ook de degelijke Duitse Volkswagen Passat is een comfortabele en tijdloze auto waar je jaren mee vooruit kunt. De Passat is dan ook een geliefd model onder de zakelijke rijders, met name door het zuinige verbruik. Het laadvermogen van de VW Passat scoort in zijn klasse het beste. Ook deze auto is dus geschikt voor een gezellige autovakantie met het hele gezin!

Audi A4 Avant

De Audi A4 Avant is een luxe stationwagen met de bekende Duitse Audi uitstraling. Het is een degelijke auto en met een prima rijcomfort. Ook is de bagageruimte groot genoeg!

Peugot 508

De Peugot 508 is de perfecte gezinsauto vanwege zijn sportiviteit en luxe uitstraling. Daarbij staat dit model bekent vanwege het heerlijke rijcomfort. Het ruim opgezette interieur is ook geschikt voor het vervoer van de kinderen, kleinkinderen of het meenemen van opa en oma.

Ben je toe aan een nieuwe auto? Dan moet je een keuze gaan maken: koop je een nieuwe auto of kies je voor private lease? Wij helpen je een stap op weg zodat jij de juiste keuze voor jou kan maken!

Deel dit bericht:

Geef een reactie