Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/11/Nachtclubs-Klein.jpg

Dit zijn de gaafste clubs ter wereld

Hier kunnen jij en je vrienden helemaal losgaan!

Club

Ga jij binnenkort met een paar vrienden op vakantie en willen jullie weten waar de leukste clubs te vinden zijn? Lees dan snel verder. Wij vertellen je namelijk meer over de meest unieke en gave clubs ter wereld!

Iedereen heeft een andere smaak in muziek en zo is er ook voor iedereen een club waar hij zich kan vermaken. Over de hele wereld vind je dan ook verschillende clubs waar er altijd wel een tussen zit die bij jouw past. Lees snel verder!

De grootste club ter wereld

De club Privilege in Ibiza staat in het Guinness Book of World Records als de grootste club ter wereld. Dan zal het je ook niet verbazen dat er wel 10.000 man in de club past! Privilege beschikt over podia, bars, een souvenirwinkel en een loungetuin. Daarnaast heeft deze club een groot zwembad om tijdens het feesten in te zwemmen. Hoe gaaf is dat?

Feesten in de buitenlucht

Als je niet graag tussen zwetende mensen in een warm gebouw staat, is de club Halikarnas echt iets voor jou! Deze buitenclub ligt in Bodrum, Turkije en is de grootste Europese club in de buitenlucht. Aan het begin van de avond is het natuurlijk nog wel warm, maar ’s avonds koelt het iets af waardoor je niet tussen die zwetende mensen staat. In de verschillende openluchtzalen kan je genieten van grote shows met bekende artiesten of van de spectaculaire lasershows. Je kan ook lekker relaxen in de sfeervolle lounges. In Halikarnas is het altijd feest!

Het verankerde schip

In Le Batofar, Parijs, kan je feesten op een boot. Deze feestboot is de thuisbasis van de beste elektronische muziek en wordt daardoor vaak bezocht door de grote DJ’s met de techno-, trance- en housestijl. Op het dek kun je een drankje drinken en lekker relaxen. Mocht je tussen het feesten door trek krijgen, zit er ook een restaurant die jou graag bedient. En nee, je hoeft het feest niet te missen, want er zullen gewoon DJ’s aanwezig zijn in het restaurant!

Guacara Taina

Guacara Taina, ook wel The Cave genoemd, heeft een bijpassende naam. Deze club op de Dominicaanse Republiek ligt namelijk in een echte grot. Zo ongeveer 60 meter onder het aardoppervlak liggen de dansvloeren waar maar liefst 3.000 man kunnen feesten. Doordat Guacara Taina in een miljoenen jaren oude grot ligt, geeft de club een oude sfeer. Maar dat betekent niet dat het minder leuk is, want waar kan je beter genieten van de muziek dan in deze akoestische ruimte?

Vaak beschouwen we Oost-Europa als koud, maar ook in dit gedeelte van de wereld zijn genoeg plekken om uit te gaan. Daarnaast heb je meteen een leuke vakantie erbij. Wij vertellen je er meer over!

Deel dit bericht:

Geef een reactie