Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2016/08/luuk-klein.jpg

Een ervaring met maatwerk

Luuk vertelt je alle ins en outs.

luuk-1

Een kostuum aanschaffen is een lastige zaak. Dat begrijpt iedere man. Er is een enorm aanbod aan heren kostuums. Online én offline. En er zijn ook zoveel keuzes wat betreft het aanschaffen van een nieuw pak voor heren. Wij maken de wereld graag een stukje mooier (letterlijk) en makkelijker. Daarom laten wij een ervaringsdeskundige aan het woord. Luuk heeft al een ruime ervaring met het aanschaffen van een kostuum en hij vertelt je er hier alles over!

Luuk Sengers is 31 jaar, HRIT Consultant, getrouwd en hij heeft een prachtige dochter van vier maanden oud. Zijn dochter eist alle aandacht op, samen met zijn vrouw natuurlijk, maar als ze beide even van huis zijn dan racet Luuk rond op zijn wielrenfiets of werkt zich in het zweet in de sportschool.

Only for Men Veldhoven
Luuk kent Only for Men al een lange tijd en hij komt er met enige regelmaat. “Ongeveer twee tot drie keer per jaar kom ik naar de herenkledingwinkel van Only for Men in Veldhoven. Dan sla ik meteen mijn slag en zorg ik voor een goedgevulde garderobe zodat ik niet elke maand weer in het pashokje doorbreng. In Veldhoven is er altijd een relaxte sfeer en de tijd voor een kop koffie”. Luuk is hier een vaste klant van maatwerk. “Niet alleen voor het maatwerk, want het verdere casual aanbod biedt ook genoeg moois. Maar inderdaad heb ik al een aantal kostuums op maat laten maken. Een vriendin van mij werkt bij Only for Men en zij wees mij op het feit dat ze ook herenkostuums op maat voor je laten maken. En het advies voor maatpakken is hier uitstekend!”

Bruiloft
“Ik heb nu twee maatkostuums laten maken bij Only for Men. Het eerste pak was voor de bruiloft van mijn schoonzus, het tweede voor mij eigen bruiloft. Hieronder op de foto zie je het pak voor mijn eigen bruiloft. De reden dat ik voor maatwerk kies is toch dat het doorgaans veel mooier zit. Daarbij kun je zelf bepalen hoe het eindresultaat eruit komt te staan. Een confectie herenkostuum is klaar. Je kunt alleen zelf de overige accessoires kiezen, maar niet de pasvorm, knopen of revers. Bij een maatpak kun je ieder detail beïnvloeden. Niets zit lekkerder dan een maatpak dat je zelf hebt samengesteld.” Uiteraard is ook Luuk ondersteund door onze maatwerkspecialisten. “Het juiste advies is wat het verschil maakt. Ik heb vaker pakken laten aanmeten en bij de gevestigde specialisten krijg je toch vaak een wat meer klassiek advies. De pakken die ik bij Only for Men heb laten maken zijn bijzonder eigentijds. Zonder het advies had ik deze keuzes waarschijnlijk niet zo snel gemaakt.”

luuk-2

Fotografie: Marijke Krekels Fotografie.

De afspraak voor een maatpak
Al onze maatwerkspecialisten staan voor je klaar om samen een kostuum, volledig naar eigen wens, te ontwerpen. Hiervoor kun je online een afspraak maken of direct contact opnemen met de betreffende winkel bij jou in de buurt. Luuk vertelt hoe deze afspraak eruit ziet: “Een afspraak begint doorgaans met een kop koffie of en een praatje. Onder het genot van een drankje kan ik aangeven wat ik precies zoek. Daarna worden mijn maten opgemeten. En dan begint het echte werk pas: kiezen. Een hele reeks aan stofjes komt voorbij. Vervolgens mag ik ook nog alle details bespreken zoals pasvorm, kleur, stikwerk, knopen en afwerking. Bij iedere stap ben ik voorzien van een goed advies op basis van mijn eigen wensen en worden er voorbeelden bijgehaald om zo tot de beste keuze te komen. En die keuze is enorm. Ik wist zelf eerst niet dat er zo veel keuzes mogelijk waren. Knopen, stikwerk, typen vestzakken, riem of bretels, broekomslag, accessoires… en dan vergeet ik vast nog van alles. Daarom is het fijn dat je goed wordt geadviseerd om de look te creëren waar je naar op zoek bent.”

luuk-4
luuk-3
luuk-5
luuk-6

Tevreden
Een maatpak is altijd uniek en persoonlijk. Je kunt je de uitstraling creëren waar je zelf enthousiast van wordt. Daarnaast is de pasvorm ook altijd perfect. Dit alles zorgt ervoor dat je je uiteindelijk nog lekkerder voelt in een maatpak, en dat is wat mij betreft het belangrijkste. Binnen enkele weken hing mijn eigen maatpak al voor mij klaar. Mij zie je in de toekomst zeker weer terug”.

Wil je net als Luuk een maatkostuum ontwerpen? Je kunt online een afspraak maken of direct contact opnemen met jouw favoriete Only for Men winkel.

 

Deel dit bericht:

Geef een reactie