Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/10/Uitgelicht-filmavond-Only-for-Men-voor-puntenspaarders.jpg

Genieten van Gemini Man dankzij De Pot spaarpunten

Ruim 500 Zilveren Pot klanten winnen tickets voor movienight.

Klanten genieten van film Gemini Man dankzij potpunten

Wie spaart die heeft wat. Voor onze Potpunten spaarders is dat ook zeker waar! Donderdag 17 oktober genoten ruim 500 vaste klanten van een avondje film bij vier Kinepolis bioscopen in verschillende steden.

Simpelweg door zich te registreren en nieuwe outfits te shoppen, sparen klanten Potpunten. Hoe meer punten, hoe meer voordelen. Bijvoorbeeld korting op vermaakkosten van je nieuwe aankopen, korting op basics of kans op bijzondere prijzen, zoals in dit geval, kaarten voor exclusieve events.

Avondje uit met vrienden, vaders en zoons

Voorafgaand aan de film werden de bezoekers door het winkelpersoneel van hun favoriete welkom geheten. Voor de filmavond werden vooral vrienden en partners op het tweede gewonnen ticket meegenomen. William maakte van de gelegenheid gebruik en nam zijn zoon mee van zijn spaarpunten. “Sinds mijn zoon op zichzelf woont spreken we af en toe af. Winkelen doen we niet altijd samen. Dan is het toch leuk dat Only for Men dit organiseert en wij hier een vader-en-zoon-avond van kunnen maken”.

Vaste klanten worden welkom geheten door storemanager
Voorafgaand aan de film krijgen bezoekers beelden van Only for Men met Hans Kraay Jr te zien
Spaarsysteem De Pot biedt korting en uitjes
Vaste klanten krijgen movienight

Over Gemini Man

Will Smith speelt in deze actiethriller de huurmoordenaar Henry Brogan. Plotseling wordt hij zelf doelwit wanneer hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen.

Wil jij ons volgende Potpunten event zeker niet missen? Schrijf je dan in voor ons spaarsysteem De Pot en start met sparen!

 

 

Deel dit bericht: