Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/07/Afbeelding-klein-1.jpg

Grijze of zwarte broek combineren?

Zo dragen wij hem.

Broek

Bij veel mannen is één kleur prominent aanwezig in de garderobe: blauw. En dat begrijpen wij. Het is niet alleen een mooie kleur die veel mannen goed staat, maar blauw is ook nog eens heel makkelijk te combineren. Blauwe jeans en chino’s zijn dan ook niet voor niets onze favoriete items.

Maar het is tijd om uit die comfortzone te stappen mannen. Want Only for Men gaat je even laten zien hoe gaaf een grijze of zwarte broek kan zijn. En vooral hoe je deze items combineert.

Een grijze broek combineren

Grijs is nooit zomaar grijs, zeker niet bij broeken. Er zijn wel tientallen verschillende tinten en dat kan het lastig maken om een grijze broek te combineren voor de heren. Daarom hebben wij een aantal vuistregels voor je waarmee je altijd goed zit. En verder laten we je natuurlijk vrij om te experimenteren.

Om je grijze broek goed onder de aandacht te brengen, geeft zwart je geweldige mogelijkheden. De combinatie van grijs en zwart is zowel geschikt voor een formele setting als voor een casual avond met vrienden. Afhankelijk van de items die je kiest uiteraard. Een grijze jeans met een trendy shirt of pullover geeft je een casual maar toch verzorgde look. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een grijze pantalon met een diepzwart overhemd voor een meer geklede setting. Wil je wat meer afwisseling? Dan komt je favoriete kleur om de hoek kijken. Donkerblauw is de perfecte vervanger van zwart en staat altijd goed op je grijze broek. Zwart met donkerblauw kun je beter vermijden. Tenzij je ervoor uit wil komen dat je kleurenblind bent.

Een zwarte broek combineren

Ook hebben wij een aantal tips om je zwarte broek te combineren. Een zwarte broek is prominent aanwezig in je outfit. Niet alleen door de opvallende donkere kleur, maar ook omdat de broek een groot gedeelte van je lichaam bedekt. Wil je een eenvoudige maar toch stijlvolle, strakke look? Dan combineer je een zwarte broek met een goed wit T-shirt.

Maar je kunt ook zwart op zwart dragen. Hierbij moet je alleen wel even goed opletten. Het is onmogelijk dat je twee items vindt in exact dezelfde kleur zwart. Om ervoor te zorgen dat je outfit niet gaat vloeken kun je het beste gebruik maken van verschillende stoffen. Zoals een diepzwarte jeans met een zwart T-shirt van katoen of knitwear. Door zwart op zwart te dragen heb je de mogelijkheid om wat meer met details te spelen. Bijvoorbeeld met accessoires of witte sneakers. Naast zwart, wit en grijs kun je ook een aantal felle kleuren op een zwarte broek dragen. Mannen met lef combineren een zwarte broek met rood, groen of mosterdgeel. Kijk, zo heb je je vrouw helemaal niet meer nodig voor advies. Nou ja, misschien om af te rekenen.

Draag een mooie riem bij je jeans. Lees hier meer over La Boucle riemen!

Deel dit bericht:

Geef een reactie