Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/06/pullover.jpg

Het overhemd onder je trui

Zo draag je het overhemd onder je trui wél goed!

Tijdens zomeravondjes kan het nog wel eens goed afkoelen en het is fijn dan een trui of vest bij je te hebben. Draag je ’s middags een herenoverhemd en wil je ’s avond geen kou lijden? Blijf modern en draag je trui over je overhemd! Wij vertellen je hoe je dat het beste doet.

Ben jij iemand die graag casual en net voor de dag komt? Draag jij het liefst elke dag een mooi herenoverhemd? Met onze tips kun jij, zelfs als het buiten afkoelt, jouw favoriete mannenoverhemd voor zonder zorgen aanhouden. De combinatie overhemd onder je trui is net, casual en stijlvol in één!

Kies de juiste trui

Het eerste waar je op moet letten als je een overhemd onder je trui draagt is het uitkiezen van de juiste herentrui. Kies je voor een trui met V-hals, of kun je beter een trui met O-hals over je herenoverhemd dragen? Het gaat hier om kleine details. Onze tip voor de mannen met een iets voller gezicht: kies een trui met V-hals, dit maakt je nek optisch nét iets langer. De O-hals is perfect voor de man met een iets smaller gezicht en is daarnaast iets meer geschikt voor een casual setting. Heb je toch behoefte aan een O-hals terwijl je een voller gezicht hebt? Geen paniek, zolang de hals maar niet té hoog gesloten zit. Draag de trui dus zonder zorgen naar het terras!

Kies de juiste kraag

Nu je weet welke trui je draagt is het tijd om te kiezen voor het bijpassende herenoverhemd. Onze allereerste tip is essentieel voor je uitstraling: laat je punten van je kraag netjes vallen onder je trui. Dit straalt verzorgdheid uit en laat zien dat jij bewust gekozen hebt voor een overhemd onder je trui. Als je hier zeker van wilt zijn, kies je voor het button-down kraag, dit houdt de kraag keurig op zijn plek. Zorg dus vooral niet dat de punten van je kraag over je trui heen vallen, dan lijkt het net alsof je trui een noodoplossing geweest is tegen de kou. De details maken je casual outfit compleet!

Zorg voor de juiste fit en stijl

Je hebt je outfit klaar, het is tijd om te stijlen! Als je een overhemd onder je trui draagt, betekent dat niet dat je herenoverhemd stiekem een maatje te groot mag zijn. Het valt namelijk écht op als je overhemd te ruim is! Voorkom slordigheid en zorg dus voor kleding met een comfortabele en juiste fit.

Dan het stijlen. Houd je van net en formeel? Kies voor een donkere trui en kies voor een effen overhemd eronder. Finish de outfit met geklede schoenen, perfect voor een borrel op je werk. Wil je een sportievere uitstraling? Dan kies je voor een overhemd onder je trui gecombineerd met een trendy chino en sneakers, ideaal voor de zomeravondjes op het terras. Kortom, ook tijdens de zomer draag je zonder zorgen je overhemd onder je trui!

Houd je van horloges? Lees hier hoe je het horloge draagt!

Deel dit bericht: