Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/10/Afbeelding-klein-4.jpg

Hoe draag je ruiten kleding?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ruiten kleding

Ruiten kleding is de laatste jaren niet meer weg te denken uit het modebeeld. Het ruiten patroon is over al te vinden; in overhemden, chino’s, pantalons en gilets en zelfs in hoeden of petten. Het patroon geeft je outfit een stoer randje en valt goed te combineren.

De ruit is een tijdloos patroon en zal je ook deze herfst en winter weer veel terugzien. Het patroon is er in verschillende stijlen en kleuren.  Bekijk hier op welke manieren jij jouw geruite kleding kunt dragen en laat je inspireren door de combinaties!

Ruiten bovenstukken

De ruit print heb je op verschillende bovenstukken. Bijvoorbeeld; een overhemd, colbert, gilet en een T-shirt. Ruiten zijn goed te dragen met de vertrouwde denim jeans, een klassieke combinatie. Denim maakt je outfit casual en stoer. Draag bijvoorbeeld een rood geruit overhemd samen met een ongewassen of colour jeans. Een paar stoere boots eronder en je outfit is compleet!

Door je outfit te combineren met een geruit colbert, creëer je een outfit die stoer maar ook klassiek is. Draag de colbert samen met een coltrui of schipperstrui, met daaronder een pantalon of chino.

Een gilet kan je outfit helemaal compleet maken en geeft je casual outfit een chique randje. Draag een donkere denim jeans met een wit overhemd. Daaroverheen draag je een geruit gilet en om je outfit helemaal af te maken een paar nette geklede schoenen eronder.

Een geruite broek

Er zijn veel verschillende ruiten broeken, de je op veel manieren kan combineren. Draag een grijze chino met grote ruiten, met daarboven een zwarte coltrui om een casual chique look te creëren.

Met een ruiten broek kan je ook heel makkelijk een klassieke look creëren. Combineer een geruite pantalon met een overhemd en daarboven een geruiten gilet. Maak je look af met een effen stropdas of vlinderstrik.

Benieuwd hoe een schipperstrui gecombineerd kan worden? Lees dan nu de blog: Hoe combineer je een schipperstrui.

Deel dit bericht: