Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/04/Stream-Store-Mannenmode.jpg

Kom je nieuwe outfit shoppen in onze livestream store

Stel vragen over pasvorm, materiaal en combineren live aan onze modeadviseurs.

Stream Store Mode

Vanaf vandaag kan je vanuit je huis gebruik maken van de kennis van onze gepassioneerde stijladviseurs van de winkel in Nieuwegein. Hoe we dat doen? Met een livestream vanuit de winkel! Zo kunnen wij onze persoonlijke service blijven bieden, maar dan op veilige afstand.

Onze inspiratie voor een winkel livestream? Dat is Kaan’s Stream Store, waar via de livestream vanuit Alkmaar kazen over de hele wereld werden verkocht!

Krijg live antwoord op al je modevragen!

Op de stream zie je de winkel en het personeel dat bezig is met de dagelijkse werkzaamheden. Heb je een brandende modevraag? Dan kan je een Whatsappje sturen naar het telefoonnummer (+31) (0)6 868 772 09. De modeadviseur komt dan direct naar de stream en staat je graag te woord. Stel vrijblijvend je vraag. Bijvoorbeeld welke polo het beste staat bij je nieuwe chino of welke pasvorm overhemd je het beste kan dragen. Daarna bestel je heel gemakkelijk, en met meer zekerheid, je nieuwe item online!

Voordelen:

  • Je wordt direct geholpen.
  • Persoonlijke service, maar dan gewoon vanuit je huiskamer.
  • Gemakkelijk online bestellen.
  • Geen gedoe met retouren of het bestellen van de verkeerde maat.

Wanneer is de livestream store open?

De livestream store heeft dezelfde openingstijden als Only for Men Nieuwegein. Naast de livestream is het ook mogelijk om online een persoonlijke afspraak te maken. Deze afspraak loopt dan niet via de stream, maar op een afgesproken moment via een videocall of op gepaste afstand in de winkel.

Deel dit bericht: