Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/06/logo.jpg

Het logo T-shirt: terug van weggeweest!

Laat zien welk merk jíj het liefst draagt.

Van origine afkomstig uit de jaren negentig, maar weer helemaal terug van weggeweest: het logo T-shirt. Waar de afgelopen jaren de merklogo’s van jouw favoriete merk zo klein mogelijk moesten blijven, is het nu de tijd om te laten zien waar jij voor staat. Het T-shirt met logo van jóuw favoriete merk mag deze zomer niet ontbreken in je garderobe!

Het logo T-shirt is stoer, stijlvol en trendy. Dit seizoen laat je zien welk merk écht bij jou past. Iedereen mag zien met welk kledingmerk jij je het liefst associeert. Wees trots, laat zien waar je voor staat en kies jouw favoriete logo T-shirt van één van onze topmerken!

Scotch & Soda

Ons eerste uitgelichte logo T-shirt is een donkerblauw T-shirt van het Amsterdamse Scotch & Soda. Op het T-shirt voor heren is het bekende ‘AMS COUTURE’ bedrukt, refererend naar de Amsterdamse kleermakerskunst. Voel jij je jong, modern en ben je een échte liefhebber van dit Amsterdamse topmerk? Laat iedereen zien dat jij Scotch & Soda met trots draagt!

Woolrich

Ook Woolrich laat zien waar zij vandaan komen. Ontstaan in 1830 in het Amerikaanse Pennsylvania, begonnen met één wollen molen om de mooiste kleding te produceren en inmiddels uitgegroeid tot internationaal topmerk. Dat oprichter John Rich begonnen is met zijn eigen wollen molen, wordt nog steeds in ere gehouden. Zo ook op dit stijlvolle logo T-shirt!

Tommy Hilfiger

T-shirts voor heren van Tommy Hilfiger zijn al jaren modieus en perfect om te combineren met een leuke short en loafers. Het Amerikaanse kledingmerk, ontstaan in New York, is inmiddels één van de internationale marktleiders van de kledingbranche. Het merk is zó groot, dat het in 2017 een wereldwijde retailomzet kende van 7,4 miljard Amerikaanse dollar. Met een logo T-shirt van Tommy Hilfiger, sta jij symbool voor grootse successen!

Diesel

Diesel staat bekend om zijn liefde voor denim. Het merk staat voor passie, individualiteit en zelfexpressie. Als je een logo T-shirt van Diesel draagt, ben je nét even iets alternatiever dan de rest. Je laat zien dat je een echte jeansliefhebber bent en je doet niet mee aan nieuwe hypes, trends en rages. Met een T-shirt voor heren van Diesel sla jij je eigen weg in en kies je de stijl die jou maakt wie je bent!

G-Star

Ons laatste T-shirt met logo is van het Nederlandse merk G-Star. Het merk staat bekend om zijn ruwe, maar stoere denim en stijlvolle jeans. G-Star symboliseert de luxe denim voor op straat, perfect voor mannen die met een flinke dosis stoere eigenschappen. Draag jij het liefst G-Star jeans en wil je jouw vrienden laten zien dat G-Star écht bij jou past? Draag dit T-shirt en laat zien waarom je zo stoer bent!

 

Lees hier hoe je overhemden met korte mouwen op een stijlvolle manier draagt!

Deel dit bericht: