Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/03/duurzame-veja-sneakers-online.jpg

Maak kennis met ons nieuwe merk Veja Duurzaam, voor eerlijke en stijlvolle sneakers.

duurzame sneakers online

Heb jij ooit sneakers gedragen die gemaakt zijn van biologisch katoen en wilde rubber? En van gerecycelde petflessen dan? Misschien ben jij je nog niet bewust van hoe milieurvriendelijk je favroriete sneakers zijn. Maar dat is voorgoed verleden tijd! Want jij shopt jouw nieuwe duurzame Veja sneakers nu gewoon in onze webshop of in Doesburg.

Jouw casual outfit is niet compleet zonder de juiste schoenen. Loop jij er voortaan niet alleen trendy, maar ook nog eens eco-vriendelijk bij? Dan is dit fair trade sneakermerk perfect voor jou!Het ontstaan van sneakermerk Veja

Ontstaan van het sneakermerk Veja

Het jonge Frans-Braziliaanse schoenenmerk bestaat pas sinds 2004, maar timmert behoorlijk aan de weg als het gaat om populariteit, maar ook als het gaat om eerlijke productie. Verschillende modellen, influencers en zelfs royals zijn al gespot met Veja’s aan hun voeten.

Trendy fair trade schoenen

Veja produceert de sneakers met ecologische materialen en een slim productieproces. Zo gebruikt het merk duurzaam katoen uit Brazilië, wat zonder pesticiden en chemicaliën wordt geproduceerd. Daarnaast betaalt Veja de katoenboeren hier een eerlijke prijs voor, namelijk het dubbele van de marktwaarde. De zolen van de sneaker zijn gemaakt van wild rubber. Dat klinkt bijzonder, maar is gewoon rubber wat we in de natuur kunnen vinden, namelijk in de rubberbomen van de Amazone.

Meer milieuvriendelijke merken vindt je bij onze duurzame kleding.

Ook worden leren schoenen met plantenextracten gekleurd en wordt het mesh gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Zo zitten er 2 tot 3 plastic flessen in één paar schoenen! Als dat geen bijzonder verhaal is om te delen over jouw nieuwe sneakers!

Collectie Veja sneakers online

Shop je bij ons je nieuwe duurzame sneakers? In onze collectie kan je je hart ophalen bij verschillende witte sneakervarianten met het bekende V-detail in diverse kleuren. Ideaal voor de lente- en zomermaanden. Wil je toch een meer gekleurde Veja sneaker? Dan zijn ze ook nog in licht- en donkergrijs beschikbaar.

 

Deel dit bericht: