Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/05/autos-blog.jpg

De nieuwe Donkervoort D8 GTO-R Pure snelheid op het circuit!

Auto’s. Wij mannen kunnen simpelweg niet zonder. Jouw auto maakt namelijk deel uit van je persoonlijkheid. Kies je voor degelijkheid of ga je juist voor elegantie? Het merk Donkervoort staat bekend om een exclusief merkimago, speciaal voor mannen die willen ervaren wat autorijden écht inhoudt: een pure rijbeleving!  

Met de nieuwe Donkervoort D8 GTO-R zijn alle limieten verleden tijd en voel je je thuis op elk circuit. Lees hier meer over Donkervoort en de nieuwe auto!

Historie

Donkervoort bestaat al een tijdje. In 1978 bouwde Joop Donkervoort namelijk zijn allereerste auto: de S7. Ondanks de schoonheid van deze S7, mag hij de weg niet op. De eerste Donkervoort is dus afgekeurd! Toch geeft juist deze afkeuring Joop de motivatie om het bedrijf groot te maken. Wanneer voor een goedkeuring van de auto het chassis blijkt te moeten worden aangepast, besluit Joop tot een sprong in het diepe: de oprichting van een nieuw sportwagenmerk is een feit.  Met inmiddels meer dan 1.100 gebouwde sportwagens, is de rest geschiedenis!

Illegaal op de straat

De nieuwe Donkervoort D8 GTO-R is niet straat legaal. Dat betekent: extra luid, ultrasnel én uitdagend! De nieuwe raceauto hét ultieme speeltje voor wie wil ervaren wat ‘op de limiet rijden’ écht betekent. Deze snelle auto brengt het leven naar ‘the next level’. Hij haalt het beste uit je naar boven. Elke ronde beter proberen te rijden dan de vorige. Puur voor het plezier! Donkervoort is altijd de combinatie geweest van puur rijden, haarscherpe besturing en een indrukwekkende verhouding tussen vermogen en gewicht.  De Donkervoort D8 GTO-R overklast hiermee alle eerder geproduceerde modellen. Ben jij een waaghals en durf jij het aan in dit nieuwste snelheidsmonster?

Donkervoort in je garderobe

Naast het produceren van de nieuwe D8 GTO-R en de andere auto’s werkt Donkervoort sinds 2017 samen met Only for Men. Een ruime collectie exclusieve kleding voor de mannen die zich 100% Donkervoort willen voelen! Elk item in deze kledinglijn is ontworpen om de activiteiten en levensstijl van de echte Donkervoortrijder (en – liefhebber) te weerspiegelen. De collecties bestaan uit hoogwaardige materialen en hebben een luxe afwerkingsniveau, wat overeenkomt met de wijze waarop het merk zijn sportwagens bouwt. Of je nu een chique chino zoekt of een classy coltrui: Donkervoort heeft het!

Deel dit bericht: