Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/04/Ed-klein.jpg

Heb je onze nieuwe radiospots al gehoord?

Ed Struijlaart als dé nieuwe radiostem van Only for Men!

Radiocommercials: je kunt ze maken of kraken. Soms te lang, soms te kort, soms te saai, soms te enthousiast. Met Ed Struijlaart als nieuwe stem van onze radiocommercials zitten wij in ieder geval goed!

Als échte muziekliefhebber is Ed Struijlaart helemaal zichzelf tijdens onze radiospots. In samenwerking met Hans Kraaij Jr. bezorgt hij jou de wekelijkse deals die jij niet mag missen! Wie is Ed precies en wat kun je verwachten van zijn huiskamerconcert bij Only for Men? Je leest het hier!

Ed’s carrièreswitch

In 2010 gooit Ed Struijlaart zijn leven radicaal om: geen werkdagen meer van negen tot vijf, maar alles gericht op zijn passie: muziek. En dat blijkt een schot in de roos! Een erkenning van 3FM als ‘Serious Talent’, een 3FM Award, spelen in het voorprogramma van BLØF én meerdere malen te gast bij De Wereld Draait Door bewijst dit dan ook. In 2016 brengt Ed zijn eerste singles uit en pakt hij vele prijzen. ‘Top Song’, ‘Made of Stars’, ‘Moet je Horen plaat’ én miljoenen streams op Spotify; wij Nederlandse mannen hebben er weer een artiest bij om trots op te zijn!

De radiospots

Sinds kort werkt singer/songwriter Ed Struijlaart samen met Hans Kraaij Jr. aan onze nieuwe radiocommercials. Ed zingt verschillende ‘lyrics’ in en Hans vertelt welke deals je in de winkels én op de webshop kunt verwachten in de week dat jij het radiospotje hoort. ‘Je kan het aan met Only for Men’.

Het huiskamerconcert

Ed doet méér dan alleen het inzingen van onze radiospotjes! Op zondagmiddag 19 mei geeft hij namelijk een exclusief huiskamerconcert in onze winkel in Voorburg. Het event begint rond de klok van drie uur en zal in een kleine setting zijn waar je kunt genieten van Ed’s muziek en een hapje en een drankje.  Let wel op, er zijn namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Wij zijn ervan overtuigd dat Ed er een gezellige, muzikale middag van maakt en hopen jou daar te zien!

 

Houd je naast muziek ook van motorrijden? Lees hier dan meer over ons aanstaand ‘Bikers & Friends’ event!

Deel dit bericht: