Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/04/Ed-klein.jpg

Heb je onze nieuwe radiospots al gehoord?

Ed Struijlaart als dé nieuwe radiostem van Only for Men!

Radiocommercials: je kunt ze maken of kraken. Soms te lang, soms te kort, soms te saai, soms te enthousiast. Met Ed Struijlaart als nieuwe stem van onze radiocommercials zitten wij in ieder geval goed!

Als échte muziekliefhebber is Ed Struijlaart helemaal zichzelf tijdens onze radiospots. In samenwerking met Hans Kraaij Jr. bezorgt hij jou de wekelijkse deals die jij niet mag missen! Wie is Ed precies? Je leest het hier! Ook heeft Ed 19 mei een huiskamerconcert gehouden in de winkel in Voorburg, bekijk hieronder de aftermovie!

Ed’s carrièreswitch

In 2010 gooit Ed Struijlaart zijn leven radicaal om: geen werkdagen meer van negen tot vijf, maar alles gericht op zijn passie: muziek. En dat blijkt een schot in de roos! Een erkenning van 3FM als ‘Serious Talent’, een 3FM Award, spelen in het voorprogramma van BLØF én meerdere malen te gast bij De Wereld Draait Door bewijst dit dan ook. In 2016 brengt Ed zijn eerste singles uit en pakt hij vele prijzen. ‘Top Song’, ‘Made of Stars’, ‘Moet je Horen plaat’ én miljoenen streams op Spotify; wij Nederlandse mannen hebben er weer een artiest bij om trots op te zijn!

De radiospots

Sinds kort werkt singer/songwriter Ed Struijlaart samen met Hans Kraaij Jr. aan onze nieuwe radiocommercials. Ed zingt verschillende ‘lyrics’ in en Hans vertelt welke deals je in de winkels én op de webshop kunt verwachten in de week dat jij het radiospotje hoort. ‘Je kan het aan met Only for Men’.

Het huiskamerconcert

Ed doet méér dan alleen het inzingen van onze radiospotjes! Op zondagmiddag 19 mei gaf hij namelijk een exclusief huiskamerconcert in onze winkel in Voorburg. Het event is met vlag en wimpel geslaagd: enthousiaste gasten, heerlijke hapjes en drankjes en een geweldig optreden van Ed en zijn akoestische gitaar. Zo maken we graag een uitje van jouw dagje shoppen!

Houd je naast muziek ook van motorrijden? Lees hier dan meer over ons  ‘Bikers & Friends’ event!

Deel dit bericht: