Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/09/fc-utrecht-klein.jpg

Only for Men en FC Utrecht verrassen supporters met een winactie

Twee prijswinnaars hebben het clubkostuum van FC Utrecht volledig op maat gewonnen.

fc utrecht

Ook dit voetbalseizoen hebben we weer voor de clubkostuums van FC Utrecht gezorgd. De hele selectie loopt er weer stijlvol bij. En dit is ook mogelijk gemaakt voor supporters en Business Club leden van FC Utrecht. Zij maakten een tijd geleden namelijk kans op het exclusieve clubkostuum van, volledig op maat gemaakt.

Kledingpartner Only for Men

Only for Men is sinds 2017 kledingpartner van FC Utrecht. Inmiddels hebben we 16 winkels door heel Nederland, waarvan de vestigingen in Nieuwegein en Leidsche Rijn het dichtst bij Stadion Galgenwaard in de buurt liggen. De komende seizoenen zullen wij de gehele selectie voorzien van maatpakken.

Winactie ‘Win het FC Utrecht Clubkostuum’

Samen met FC Utrecht kwamen we met een winactie: kans maken op het exclusieve clubkostuum van FC Utrecht, volledig op maat gemaakt. Duizenden supporters en Business Club leden van de FC namen deel aan deze winactie waar uiteindelijk Michel Kremer en Erwin van Laaren als winnaars uit de bus kwamen.

De selectie en technische staf van FC Utrecht gingen afgelopen dinsdag op de foto in de nieuwe kostuums van Only for Men. In hun midden stonden de twee prijswinnaars van de winactie. Zij poseerden vol trots in hun nieuwe kostuum van ‘Dutch Dandies’ en beleefden een moment om nooit te vergeten.

fc utrecht fb 5
fc utrecht fb 4
fc utrecht fb 3
fc utrecht fb 2

Onvergetelijk moment prijswinnaars

Vol trots poseerden Michel en Erwin in hun nieuwe kostuum van Dutch Dandies. Erwin van Laaren: ‘Al vele jaren ben ik fanatiek supporter van de FC. Dat ik nu een kostuum win en ook nog eens samen met de selectie en technische staf van FC Utrecht op één foto sta is voor mij onvergetelijk!’ Michel Kremer is met zijn bedrijf BS Forklifts al vele jaren lid van FC Utrecht Business: ‘Ik zag deze actie voorbij komen op de communicatie-kanalen van FC Utrecht Business en heb mij direct ingeschreven. Dit prachtige kostuum gaat goed van pas komen!’

Clubkostuums

De pakken die de selectie, staf en prijswinnaars dragen, zijn exclusieve maatwerk pakken van het merk Dutch Dandies. Onder de maatpakken dragen ze een overhemd van Dutch Dandies en schoenen van Giorgio. Wat ons betreft is het weer een prachtige teamfoto geworden!

Deel dit bericht: