Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/06/Alkmaar-klein.jpg

Only for Men opent hét warenhuis voor mannen in Alkmaar Een nieuwe winkel met álles voor de man!

Medio oktober 2019 openen we nóg een nieuwe winkel! Naast de opening van onze nieuwe winkel in Almere is het een maand later tijd voor de opening van onze grootste winkel tot nu toe in Alkmaar! De vestiging in Alkmaar wordt de zeventiende Only for Men winkel van Nederland. Het pand heeft maar liefst een oppervlakte van ruim 1.500 vierkante meter. Hier wordt een enorm assortiment mannenmode aangeboden, inclusief vele topmerken. Oftewel: een compleet warenhuis voor mannen!

Een nieuwe winkel openen vinden we altijd leuk, maar nu is het wel éxtra speciaal: het wordt onze grootste winkel tot nu toe! Een groot aanbod topmerken, een extra groot horecagedeelte, een barbier én een atelier: bij de nieuwe winkel in Alkmaar wordt shoppen écht een dagje uit!

Landelijke dekking

We blijven groeien en kijken continu naar kansrijke nieuwe markten en vestigingsplaatsen. Only for Men is momenteel vooral zichtbaar in Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland en Utrecht. In september wordt de zestiende winkel in Almere geopend en met de winkel in Alkmaar stijgt het aantal naar zeventien winkels. Een stap in de juiste richting!

Grootste winkel ooit met een totaalconcept voor mannen

Met de grootste oppervlakte ooit wordt het totaalconcept voor mannen meer dan duidelijk zichtbaar in de nieuwe winkel. Mannen moeten hier in één keer kunnen slagen. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer. Zo kan de man bij Only for Men altijd terecht voor de beste deals, een team van gespecialiseerde modeadviseurs, spectaculaire events én mannelijke openingstijden. Daarnaast vind je in de nieuwe winkel een barbier, een extra groot horecagedeelte, een grote boekenafdeling met échte mannenboeken en een atelier. Ook aan de kassa is gedacht, wij mannen willen namelijk geen lange rijen. Daarom zijn er door de hele winkel kleinere kassablokken, om jullie zo snel mogelijk van dienst te zijn. Als kers op de taart zal er een pop-upgedeelte zijn waar verrassende samenwerkingen getoond worden!

Winkelen moet een uitje worden

In de nieuwe winkel in Alkmaar komt een personal shoppingconcept. Klanten kunnen hier kosteloos terecht voor personal shopping. Je wordt (eventueel samen met je vrienden) geadviseerd in een speciaal ingerichte ruimte met een drankje en natuurlijk één-op-één assistentie. Hiervoor hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Je kunt gewoon naar de nieuwe winkel komen, persoonlijk advies krijgen, genieten van een drankje en zelfs tegen vrienden racen in ‘playseats’. Winkelen moet op deze manier écht een uitje worden voor de klant.

Ringers Winkelcentrum

De nieuwe winkel zal gevestigd zijn in Ringers Winkelcentrum. Het complex bevat een gevarieerd aanbod van grote internationale winkelformules, horeca, kantoren en vrijetijdsbestedingen. Het goed bereikbare winkelcentrum is gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Alkmaar. Parkeren kan heel eenvoudig: in de grootste en meest moderne parkeervoorziening van Alkmaar! Op dit moment wordt het winkelcentrum uitgebreid met het naastgelegen winkelcentrum Ringerspassage. Met deze toevoeging wordt het horeca- en winkelaanbod verder vergroot en de parkeervoorziening uitgebreid. Maak je dus geen zorgen over krappe parkeerplekken, je kunt hier zonder moeite je auto kwijt. We ontvangen jou vanaf oktober met alle liefde bij Only for Men in Alkmaar!

 

Het adres van onze nieuwe winkel is: Noorderkade 122, 1823 CJ Alkmaar.

Lees hier meer over de opening van onze nieuwe winkel in Almere!

Deel dit bericht: