Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/04/Polo-ralph-lauren-klein.jpg

Polo Ralph Lauren Polo’s

Je shopt deze kleurrijke polo's ook bij Only for Men!

Een mooie herenpolo voor een échte man; onze collectie polo’s is uitgebreid met een elegante selectie van Polo Ralph Lauren in zomerse kleuren!

Polo Ralph Lauren is misschien wel het bekendste merk waar het grote Ralph Lauren over beschikt. Wat kenmerkt deze herenpolo’s, welke type polo’s zijn er en hoe combineer je een poloshirt? Je leest het hier!

Ralph Lauren

Wat voor een merk is Ralph Lauren nu eigenlijk? Een heel groot merk, dat is zeker! Ralph Lauren heeft een onderscheidend imago en het straalt klasse en elegantie uit. Het merk is zelfs zó groot, dat het één van ‘s werelds meest erkende consumentenmerken is. Ralph Lauren is altijd erg innovatief en creëert daarmee elk seizoen weer een grote nieuwe collectie, met kwalitatief goede producten voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu een mooie stropdas, een casual shirt, een stoere pet óf een nette polo zoekt; Ralph Lauren stelt je niet teleur!

Polo Ralph Lauren? Het was toch Ralph Lauren?!

Inderdaad mannen, ook wij vinden het nogal verwarrend. Is het nu Ralph Lauren of toch Polo Ralph Lauren? Het bestaat allebei! Polo Ralph Lauren is namelijk één van de vijf merken waarover Ralph Lauren beschikt. En juist van dít merk, Polo Ralph Lauren dus, verkopen wij vanaf nu moderne herenpolo’s in opvallende kleuren!

Kies jóuw favoriete polo!

Nu de verwarring uit de wereld is en we weten dat het om Polo Ralph Lauren gaat, is het tijd om de herenpolo te vinden die écht bij jou past! Wij bieden naast klassieke effen polo’s in verschillende kleuren ook herenpolo’s aan met horizontale strepen óf met een trendy printje. Het logo, dat de inmiddels eeuwenoude polosport symboliseert, is met veel precisie geborduurd op de linkerborst van het poloshirt. Combineer jouw favoriete polo in de zomermaanden bijvoorbeeld met een leuke short. Staat jouw polo in onze top 10 polo’s?

 

We verkopen sinds kort ook Rituals. Lees hier meer over The Ritual of Samurai!

Deel dit bericht: