Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/10/Singles-Day-klein.jpg

Singles Day 2018 komt eraan!

De feestdag die écht om jezelf draait.

Ken je Singles Day al? Dit is een feestdag die helemaal om jou draait. Voor een keer mag je jezelf in het zonnetje zetten in plaats van anderen.

Én daar doen wij bij Only for Men uiteraard aan mee. Want wat is er beter dan jezelf een keer verrassen met kleding, gadgets of huidverzorging? Een keer niet je partner, moeder of vader verrassen tijdens Valentijnsdag, Moederdag of Vaderdag. Nee, deze feestdag gaat echt om jou!

Trakteer jezelf met de beste deals

Op 11 november profiteer je daarom bij Only for Men van hoge kortingen om jezelf eens te verrassen. Het mag een keer, mannen! En vergeet niet, de acties zijn alleen op 11 november geldig. Dus pak dan ook je kans! Houd deze pagina in de gaten voor de deals. Zo kun je voordelig de leukste cadeaus voor jezelf aanschaffen en voor één keer jezelf trakteren op iets leuks!

Ontstaan Singles Day

Maar waar komt deze feestdag voor jezelf vandaan? Singles Day komt oorspronkelijk uit China. De datum 11 november is gekozen vanwege de vier enen, aangezien 1 het symbool is van alleen zijn. De feestdag is in 1993 ontstaan door vrijgezelle, mannelijke studenten van de Universiteit van Nanking. De studenten bedachten op 11 november de feestdag om zo aan een vriendin te komen. Andere universiteiten namen dit daarna steeds meer over. Uiteindelijk werd Singles Day ook in het buitenland een groot fenomeen. Inmiddels wordt deze feestdag ook gezien als de dag voor jezelf, ook als je geen vrijgezel bent. Want ook in een relatie, mag je jezelf weleens verrassen toch? Vinden wij wel!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de deals op Singles Day 2018? Klik dan hier!

Deel dit bericht:

Geef een reactie