Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/11/Stijladvies-Klein.jpg

Stijladvies voor de wat kleinere man

Want kleding kopen kan voor jou een hele uitdaging zijn!

Stijladvies

Wanneer je wat kleiner bent dan de gemiddelde man kan het soms lastig zijn om de juiste kleding te vinden. Daarom geven wij stijladvies aan de wat kortere mannen. Want kleding kopen hoeft helemaal niet lastig te zijn!

Wij bij Only for Men vinden het belangrijk dat elke man met een glimlach onze winkel of webshop verlaat. Daarom kan je bij ons je gehele outfit shoppen. Ook jij, als de wat kortere man, kan bij ons slagen. Lees verder voor ons stijladvies!

Geen felle kleuren

Vermijd kledingstukken die met felle kleuren zoals tomaatrood of appeltjesgroen. Ook is het niet verstandig om kleding met allerlei emblemen of cijfers te dragen. Draag kleding met in klassiek kleuren zoals donkerblauw, grijs of zwart. Ben jij iemand die graag kleding draagt met een wat spannendere kleur? Ga dan voor de kleuren bordeauxrood, donkergroen of okergeel.

Draag de juiste maat

Voor de kortere man is het misschien een uitdaging om kleding te vinden in de juiste maat. Vaak koop je kleding met een maatje groter, maar de trend ‘oversized’ kun jij beter vermijden. Wanneer je kleding koopt met een grotere maat dan je eigenlijk hebt, lijk je nog kleiner. Bij twijfel kan je altijd persoonlijk stijladvies vragen bij een van onze modeadviseurs!

Experimenteer met  prints

Doordat je wat kleiner bent dan de gemiddelde man is kleding voor jou niet snel te overheersend. Daarom kan jij juist voor de bijzondere prints kiezen. Een overhemd met met leuke printjes kun jij zeker goed hebben. Kijk bijvoorbeeld eens bij de collectie van A Fish Named Fred!

Welke schoenen trek je aan?

Als kleinere man is het verstandig om voor schoenen met een iets dikkere zool te gaan. Denk bijvoorbeeld aan boots of sneakers. Bij deze schoenen is de zool vaak twee centimeter groter, waardoor je toch weer iets langer lijkt.

Bij ons in de winkel of webshop kun jij een hele outfit scoren!

 

A Fish Named Fred vind je sinds kort bij Only for Men. Tijd om dit opvallende, Nederlandse merk te introduceren en je er meer over te vertellen!

Deel dit bericht:

Geef een reactie