Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/11/A-Fish-Named-Fred-Klein.jpg

Think outside the bowl met A Fish Named Fred

‘Het leven is te kort om gemiddeld te zijn’

A Fish Named Fred

A Fish Named Fred vind je sinds kort bij Only for Men. Tijd om dit opvallende, Nederlandse merk te introduceren en je er meer over te vertellen!

Only for Men is er voor alle Mannen van Nederland en is daarom constant op zoek naar de beste en nieuwste merken. De nieuwste aanwinst is het merk A Fish Named Fred. Met meer dan 750 winkels in 26 landen, mag je wel spreken van een groot succes. De collectie is sinds kort verkrijgbaar in onze webshop.

A Fish Named Fred

In 2001 startte Rob Schalker het merk ‘A Fish Named Fred’, met dank aan zijn dochter die de naam bedacht. Met het motto ‘Be proud and stand out!’ werden de unieke collecties ontworpen. In de overtuiging dat het leven te kort is om gemiddeld te zijn, ontstonden de meest eigenzinnige dessins en dat groeide uit tot een groot succes. Het merk moedigt mannen over de hele wereld aan eens anders te zijn dan de rest.

Een uitgesproken collectie

De uitgesproken collectie bestaat uit overhemden met kleurrijke en originele prints. Zo moet je denken aan helmen, raceauto’s, motoronderdelen en dieren. Hoe opvallender, hoe beter. De overhemden hebben allemaal een tailored fit pasvorm. Dit houdt in dat de hemden licht getailleerd vallen en zorgen voor een moderne look.

De collectie van een A Fish Named Fred is alleen verkrijgbaar in onze webshop. Nieuwsgiering geworden?

Een heerlijke fles wijn

Naast een succesvolle kledingcollectie, blijft het merk vernieuwen en ontwikkelen en inmiddels hebben ze zelfs een wijn op de markt gebracht. In samenwerking met Misty Cove en de Ocean Soup Foundation hebben ze een wijn gelanceerd, afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Ook dit is weer een groot succes. Door de Wine Orbit wordt de wijn zelfs geprezen met 93/100 punten. Van de opbrengst van de wijn zal een deel worden gedoneerd aan de Ocean Soup Foundation. Een organisatie die de plastic soep in zeeën en oceanen tegengaat.

Deel dit bericht:

Geef een reactie