Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/06/n.jpg

Vaders in het zonnetje gezet voor Vaderdag! Bloggers verrassen hun vader of vader van hun kind met nieuwe outfit.

Twee weken geleden hebben een aantal bloggers hun vader of de vader van hun kind in het zonnetje gezet. Zij hebben hem namelijk verrast met een compleet nieuwe outfit! Bekijk hier hoe de mannen zijn verwend en doe inspiratie op voor een lastminute vaderdagcadeau!

Vaderdag staat in het teken van de man des huizes. Bloggers Luukskitchen, Hillybilly Beauty, Mama Glossy, Girlslabel, Minibelle.nl én Hip & Hot blogazine hebben hun vader of vader van hun kinderen in ieder geval al verrast met een trendy nieuwe outfit! Bekijk hier de aftermovie van de dag en de ‘before & after’ foto’s en zie hoe de mannen genieten van hun vaderdagcadeau!

Bloggers in Voorburg

Op zondag 2 juni werden de vaders óf de vaders van de kinderen van zes bloggers optimaal verwend in onze winkel in Voorburg. De mannen kregen namelijk een compleet nieuwe outfit cadeau, speciaal om de vaders even helemaal in het zonnetje te zetten. En als kers op de taart konden de heren zich ook nog laten knippen door onze barbier! Zo hadden de mannen niet alleen een mooie nieuwe outfit, maar ook nog eens een fris en fruitig kapsel! Zelfs de kids hebben meegeholpen met het uitkiezen van een outfit voor hun papa. De mannen hebben een vaderdagcadeau gehad om nooit te vergeten!

Al met al is het een zeer geslaagde dag geweest. De vaders hebben genoten, de kinderen hebben genoten en ook onze winkelmedewerkers in Voorburg vonden het leuk om de vaders met een blij gezicht de winkel te zien verlaten. Vaderdag: de dag dat papa straalt in zijn nieuwe outfit!

mannen2
mannen6
mannen5
mannen3
mannen7
mannen4

Vaderdagfolder

Heb je nog geen vaderdagcadeau en wil je er nog snel een aanschaffen? Wij hebben voor jou een folder samengesteld met de leukste vaderdagcadeaus voor alle type mannen – van koks tot aan boekenliefhebbers! Wat dacht je van een goed boek? Of misschien wel een accessoire voor de barbecue? Bekijk hier onze vaderdagfolder en kies hét ideale cadeau voor jouw vader!

mannen 12
mannen 1
mannen 13
nm4

Vaders houden vaak van bier. Lees hier meer over de biercocktail van Ronald’s Drive-In Bar Nr.1!

Deel dit bericht: