Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/03/verplicht-thuiswerken-outfits.jpg

Verplicht thuiswerken? Dit trek je aan! Tips voor de beste thuiswerk outfits.

Thuiswerken dit trek je aan

Werk jij, net als een groot deel van Nederland, vanuit huis de komende periode? Dan is het vast heel verleidelijk om je badjas aan te houden of gewoonweg je pyjama nooit uit te doen. Hoewel we ons hier allemaal wel eens schuldig aan maken, is het belangrijk voor je productiviteit en effectiviteit om je aan bepaalde routines te houden. En daar kan kleding enorm bij helpen!

In elk geval is het belangrijk om er voor videomeetings en onverwachte calls representatief uit te zien. Tenminste, boven de gordel… Dat jij toch liever een joggingbroek draagt op je thuiswerkplek, hoeft niemand te weten. Als je niet opstaat tijdens de meeting dan.

Comfortabele broeken om in thuis te werken

Heb je je favoriete thuiswerkplek gevonden? Misschien zit jij nu in de studeerkamer of aan de keukentafel. Zorg er niet alleen voor dat deze plek opgeruimd is, zodat je je beter kan concentreren en die calls kan aannemen, maar zorg dat je je comfortabel voelt. Draag je toch een joggingbroek? Prima toch?! Toch zijn zowel pantalons als jeans ook een optie als je voor de routine gaat.

 

Kies voor een Replay met Powerflex of Denham met Free Move voor extra stretch en draagcomfort. Verschillende pantalons hebben tegenwoordig een fijne natuurlijke stretch en elastische band. Bijna zoals een joggingbroek, maar dan netjes. Ideaal dus om deze thuiswerkdagen door te komen.

Bovenstukken voor de videomeeting

Ga je voor ultiem comfortabel? Dan denk je vast aan een fijne hoodie. Hoodies combineren voor een fijne thuiswerk outfit kan dus zeker! Een andere optie is een zachte trui of knitted shirt. Comfortabel en toch representatief!

Meer stijltips? Lees “3x stijlvolle outfits met een hoodie“.

 

Ideale thuiskantoor colberts

Wil je toch graag een colbert dragen om representatief voor de dag te komen? Kies dan voor een jasje met extra stretch. Deze kan je vinden bij merken zoals Victim en Donkervoort. En vergeet hier niet af en toe gebruik van te maken door even op te staan van je werkplek en eens lekker te stretchen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Only for Men (@onlyformen_fashion) op

Fijne schoenen of vrolijke sokken

Er wordt geadviseerd om, ook wanneer je thuis aan het werk bent, gewoon schoenen te dragen. Dus, trek je favoriete sneakers uit de kast voor een effectieve thuiswerkdag. Mocht je dit nu echt niet zien zitten, kies dan voor een vrolijk paar sokken. Kan je nog even naar beneden kijken als het einde van de werkdag nog lang niet in zicht is.

Aan het einde van een lange werkdag lekker ontspannen? Ontdek dan onze digitale events voor thuiswerkers en binnenblijvers!

Deel dit bericht: