Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/08/Naamloos-1.jpg

Woensdag 11 september heropening Only for Men Geldermalsen

Met niemand minder dan Robert Doornbos!

Only for Men Geldermalsen heropent op 11 september de deuren van de vernieuwde winkel. De winkel is onder handen genomen en in een nieuw jasje gestoken om aan de klantwensen te voldoen. Met de verbouwing willen we je meer comfort bieden tijdens het shoppen in de winkel.

De winkel krijgt een nieuwe uitstraling en er worden diverse merken en shop-in-shops toegevoegd. Om de heropening groots te vieren is er op woensdag 11 september om 13.00 uur een spraakmakende openingsactie. De allereerste klant ontvangt namelijk een gratis Recall kostuum naar keuze. De tweede klant ontvangt een kostuum voor €10,- en de derde klant een kostuum voor €20,-. Dit loopt zelfs op tot de 34e klant!

Opening met Robert Doornbos

De winkel opent om 13.00 uur en dan vindt de officiële heropening plaats met Hans Kraay jr. Samen toosten we deze dag met een glas bubbels in de hand op de vernieuwde winkel! De avond staat in het teken van Formule 1 met niemand minder dan Robert Doornbos! Vanaf 19.30 uur kunnen klanten zich laten inspireren door het verhaal van de voormalig autocoureur, de strijd tegen hem aan gaan in de race simulator of alle ins en outs van het huidige Formule 1 seizoen horen.

Dagdeals en diverse evenementen

De heropening van Only for Men Geldermalsen wordt daarnaast de hele week nog gevierd met scherpe dagdeals en diverse evenementen. Laat je schoenen weer glimmen door gespecialiseerde schoenpoetsers of kom langs bij de barbier. En als je jouw gegevens achterlaat in de winkel, maak je ook nog de hele openingsweek kans op €1.000,- shoptegoed!

Vernieuwde winkel

In de vernieuwde winkel staat beleving centraal, wordt het winkelgemak verder bevorderd en word je uiteraard weer verwelkomd door de gespecialiseerde modeadviseurs. De winkel krijgt daarnaast een koffiebar, een breder merkenpakket en er komen nieuwe shop-in-shops van Blue Industry, PME Legend, Profuomo, Donkervoort en Dutch Dandies. Zo kan de man in één keer slagen.

Deel dit bericht: