Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/06/nederland.jpg

Zomervakantie in Nederland? Genoeg te doen!

Deze vijf tips helpen jou de zomervakantie in eigen land door.

De zomervakantie betekent niet voor iedereen backpacken door Azië, een strandvakantie in Zuid-Spanje of een roadtrip door de Verenigde Staten. Sommigen van ons moeten gewoon doorwerken óf blijven deze vakantie in eigen land. Betekent dit nu dat jouw zomervakantie in Nederland saai moet zijn? Met behulp van deze vijf tips verzekeren wij jou van niet!

Steeds vaker blijven mannen én vrouwen tijdens de zomervakantie in Nederland, simpelweg omdat de zomer óók hier hoge temperaturen kent. Of je nu moet werken, je huis aan het verbouwen bent óf lekker in eigen land op vakantie gaat: er is voldoende te doen. Lees hier hoe jij van jouw zomer in Nederland een onvergetelijke periode maakt!

Check de agenda van je vrienden

Voor de mannen die deze zomervakantie in Nederland blijven en wél vrij zijn is dit een simpele, maar handige tip! Je vrienden gaan vast niet allemaal tegelijk op vakantie en dus is het slim om te vragen wanneer ze thuis zijn. Zo kan jij samen met hen leuke dingen doen en onderhoud je ook nog eens je sociale contacten!

Ontdek het land

Je woont al je hele leven in Nederland, maar wees eens eerlijk: heb je alles al gezien? Nederland heeft talloze mooie dorpen en steden waar jij nog nooit geweest bent! Jouw vakantie in Nederland is daarom prima op te vullen door te ontdekken wat ons land te bieden heeft. Koop een dagkaart van NS, kies een stad die je leuk lijkt en geniet van de vertrouwde Nederlandse cultuur!

Zorg voor een geluksmomentje na je werk

Moet jij wél de hele zomer doorwerken? Geef jezelf dan een verdiende beloning na je werkdag. Ga uiteten, bekijk de serie of film die je altijd al hebt willen zien, gun jezelf een heerlijk dessert of shop een nieuwe outfit. Je mag trots op jezelf zijn dat jij degene bent die gewoon doorwerkt tijdens de zomervakantie, dus gun jezelf iets waar je blij van wordt!

Ga een dagje naar het strand

Het is misschien niet de Costa Brava, de Costa del Sol of de Amalfikust, maar óók Nederland heeft stranden die leuk zijn voor een dagje vertoeven aan de zee. Kijkduin, Bloemendaal, Zandvoort en Noordwijk, bijvoorbeeld, hebben leuke terrasjes, mooie stranden en restaurants met heerlijke gerechten. Laat je verrassen door één van deze kustplaatsen en geniet van de zon!

Bezoek een festival

De laatste en misschien wel de leukste tip om je zomervakantie in Nederland een leuker te maken: festivals bezoeken! Nederland staat bekend als écht festivalland en de festivalagenda staat tijdens het zomerseizoen daarom ook vol met house-, food- en dancefestivals. Kies jouw favoriete feest, bel je vrienden op die thuis zijn en geniet van de mensen om je heen!

 

De hele vakantie doorwerken? Lees hier meer over de business dresscodes!

 

Deel dit bericht: