Selecteer een pagina
Home 5 Mode 5 Deel je trouwpak-ervaring en win shoptegoed

Deel je trouwpak-ervaring en win shoptegoed

Laatste update: 15 maart 2021
Trouwpak review en win

Het pak dat je als bruidegom draagt, bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt op jullie grote dag! Jouw ervaring met je trouwpak is dan ook veel waard voor toekomstige bruidegoms. Of je nu het afgelopen jaar in het huwelijksbootje stapte of al jaren gelukkig getrouwd bent: met jouw ervaring help je niet alleen toekomstige bruidegoms enorm, maar ook jezelf. Hoe dan? Gewoon, door jouw ervaring met het aanmeten van een trouwpak in onze winkels te delen! Met jouw review maak je  iedere maand kans op 50 euro shoptegoed!

Hoe doe je mee?

ontzettend verrast met de uiteindelijke trouwlook? Wanneer jij op de grote dag als geen ander straalde naast jouw grote liefde, horen wij dat natuurlijk graag.

Op The Perfect Wedding, Trouwen.nl  en Bruiloft.nl kan je een review achterlaten over jouw ervaring met je trouwpak en het aankoopmoment. Plaats jij je review op een van deze sites, dan weten toekomstige bruidegoms ons beter te vinden en maak jij automatisch kans om te winnen. Plaats je je review op alle drie de sites, dan maak je 3x zoveel kans!

Wanneer wordt er een winnaar gekozen?

Iedere maand aan het begin van een nieuwe maand wordt er een winnaar gekozen. Dit doen we tot en met september. Uit de inzendingen kiezen wij de leukste of meest bijzondere review. Houd dus vooral je geplaatste ervaring en onze social media in de gaten om te zien of je gewonnen hebt!

Afgelopen jaar deelden verschillende aanstaande bruidegoms hun visie op de bruiloft. Benieuwd naar hun verhalen? Lees dan onze blogserie ‘De man trouwt’.

Hoe help je toekomstige bruidegoms nog meer?

Het kiezen van een trouwpak is enorm persoonlijk en kan voor sommige bruidegoms lastig zijn. Daarom delen wij ook graag trouwinspiratie van al getrouwde koppels. Vind jij het leuk om op onze social media te verschijnen in je trouwpak die je bij ons hebt gekocht? Deel dan jouw foto via socialmedia@onlyformen.nl!

Benieuwd welke trouwpakken we dit seizoen veel gaan zien? Ontdek de trouwpakkentrends van dit moment!

Lees ook

Meer tips en inspiratie

5x een wit overhemd dragen

5x een wit overhemd dragen

We weten het… We zeggen wel vaker dat je iets in je kast móet hebben. Toch is een wit overhemd de ultieme basic. Nette outfit nodig? Wit overhemd. Liever een stoere look? Ook een wit overhemd. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar we gaan het je nóg gemakkelijker...

De juiste jas voor over je pak

De juiste jas voor over je pak

Ga jij op de fiets naar je werk, reis je met de trein of loop jij van de parkeerplaats naar kantoor? Ook wanneer jij tijdens de lunchwandeling je stappendoel wil behalen moet je er toch aan geloven. Het wordt kouder, dus over je pak moet een warme jas. Welke dat is?...

Welke schoenen draag je onder een pak?

Welke schoenen draag je onder een pak?

Bij het samenstellen van je outfit, denk je waarschijnlijk als laatste aan je schoenen. Toch kan een goede schoen je pak maken of breken. Want… welke kleur schoen draag je eigenlijk onder een zwart, blauw, grijs of gekleurd pak? Of ga je tóch voor die sneaker? Met...