Selecteer een pagina
Home 5 Mode 5 Eindbaas Tim en hond Ollie zijn een stijlvol team

Eindbaas Tim en hond Ollie zijn een stijlvol team

Laatste update: 22 april 2021
Gekleed als een Baas winnaar

Als hondenbaas niet verbleken naast de charme van je viervoeter? Gelukkig zijn er voldoende opties om je praktisch chique of trendy comfortabel te kleden voor de wandeling met de hond. En uit vele toffe foto-inzendingen van honden en hun bazen, zijn Tim en zijn mini-doodle Ollie verkozen als het meest stijlvolle team. Tijd om het eens met Tim over bazenmode te hebben dus.

Ollie steelt de show

Als kind had Drutenaar Tim een gezinshond, maar tot voorkort had hij geen tijd en was hij te weinig thuis voor een eigen viervoeter. Mini-doodle pup Ollie werd dan ook door Tim en zijn vrouw geadopteerd als lieve gezelschapshond die ook prima mee kan naar kantoor. “Wanneer er nu klanten of collega’s binnenkomen, vragen ze nu eerst waar Ollie is. Dit ras is hypoallergeen en verhaart niet. Voor mijn werk ben ik veel onderweg en kleed ik me representatief, dus hondenharen overal waren voor mij geen optie. Mensen grappen soms ook wel eens dat ik de hond bij mijn kleding heb uitgezocht.”

“Mensen grappen soms dat ik de hond bij mijn kleding heb uitgezocht.”

Praktisch en casual chic is key voor hondenbazen

Tim kleedt zich naar eigen zeggen mooi, maar makkelijk, met veel blauw en grijs. Denk bijvoorbeeld aan een goede jeans met een overhemd en sneakers. “Ik draag altijd witte Nubbik sneakers. Dat voetbed loopt heerlijk. Zelfs als we een langere wandeling maken. Springt Ollie op of zijn we door een modderig gebied gelopen? Natte doek erover en we kunnen er weer tegenaan. Daarnaast is een parka in de winter echt ideaal voor hondenbazen. Dat is echt een makkelijke, lange en warme jas waarin je veel kwijt kan. In de lente verruil ik die parka voor een lekker donsjack.”

Meer jassen voor de wandeling met je viervoeter? Lees dan “5x de ideale jas volgens hondenbazen.”

Blij de de ‘Gekleed als een Baas’ eer

Deelnemers aan ‘Gekleed als een Baas’ maakten kans op zowel een jaar lang gratis hondenvoer als een clinic bij de Martin Gaus Academie én een nieuwe outfit. Tim is maar wat blij met zijn prijs. “De workshop komt bijvoorbeeld zeker ook van pas. Ollie luistert namelijk af en toe prima, maar meestal niet.” Wij wensen jullie veel succes en nog heel veel stijlvolle momenten samen, Tim en Ollie!

Had jij de foto nét te laat ingestuurd, kon je de hond van de buurvrouw niet regelen of wil je meedoen aan één van onze andere acties? Via Instagram en Facebook delen wij niet alleen onze nieuwste campagnes, maar ook kledingtips en fijne deals.

Lees ook

Meer tips en inspiratie

5x een wit overhemd dragen

5x een wit overhemd dragen

We weten het… We zeggen wel vaker dat je iets in je kast móet hebben. Toch is een wit overhemd de ultieme basic. Nette outfit nodig? Wit overhemd. Liever een stoere look? Ook een wit overhemd. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar we gaan het je nóg gemakkelijker...

De juiste jas voor over je pak

De juiste jas voor over je pak

Ga jij op de fiets naar je werk, reis je met de trein of loop jij van de parkeerplaats naar kantoor? Ook wanneer jij tijdens de lunchwandeling je stappendoel wil behalen moet je er toch aan geloven. Het wordt kouder, dus over je pak moet een warme jas. Welke dat is?...

Welke schoenen draag je onder een pak?

Welke schoenen draag je onder een pak?

Bij het samenstellen van je outfit, denk je waarschijnlijk als laatste aan je schoenen. Toch kan een goede schoen je pak maken of breken. Want… welke kleur schoen draag je eigenlijk onder een zwart, blauw, grijs of gekleurd pak? Of ga je tóch voor die sneaker? Met...