Selecteer een pagina
Home 5 Lifestyle 5 Frank en Thieme maken winkelen voor mannen in Leidsche Rijn een beleving

Frank en Thieme maken winkelen voor mannen in Leidsche Rijn een beleving

Laatste update: 11 september 2020
Interview Frank en Thieme in Only for Men Leidsche Rijn

Sinds augustus zijn Frank en Thieme weer ‘terug op het oude nest’ bij Only for Men. Samen willen zij een topteam in de Utrechtse winkel neerzetten die de mannen uit de omgeving altijd kunnen voorzien van een stijlvolle outfit en een winkelbeleving die bijblijft. “We gaan voor een mooie tijd, waar we de beste service en beleving bieden.”

Beide heren waren eerder verantwoordelijk voor het op de kaart zetten van één van onze Mensperience stores . Dit deden zij met vele drukbezochte evenementen en een team specialisten die het gezicht van de winkel werden. Daarna maakten zij beiden een uitstap in hun carrière. Frank in de zakelijke tak van Burgers’ Zoo, Thieme in een maatwerk boardroom op de P.C. Hooftstraat. Samen met hun nieuwe team bij Only for Men hebben zij de ambitie om de dé mannenmodewinkel van de omgeving te worden.

Modeadviseurs zijn ons visitekaartje en klanten onze ambassadeurs

In Leidsche Rijn staat een compleet team, neergezet door Frank. Iedere medewerker is verantwoordelijk voor zijn eigen expertise, maar ook hebben ze voldoende kennis van al onze merken en stijlen. Frank vindt dat belangrijk. “Het moet tenslotte niet zo zijn dat als één van onze specialisten druk is, dat jij lang moet wachten.” Het complete team zorgt ervoor dat mannen altijd in één keer kunnen slagen in de winkel. “Zo zijn Fallon en Ties er voor de jeansliefhebber, Marc voor de klassiek geklede man, Thieme voor het maatwerk en Danny voor de pakken en trendy casual merken. Het team wordt aangevuld met Ingrid, die in het aterlier alle nieuwe items vermaakt, zodat ze altijd als gegoten zitten.”

Frank vindt de eerlijkheid en deskundigheid naar de klant belangrijk in zijn team. “We verkopen niet om het verkopen, maar om een service te bieden aan onze klanten. Deze klanten komen ook voor vaste adviseurs die hen door en door kennen. Voelen zij echt goed in hun nieuwe outfit? Dan worden ze als het ware onze ambassadeurs omdat hun vriendenkring dit zelfvertrouwen ook ziet.” Thieme denkt vooral dat de service en beleving in de winkel en het gemak van de webshop een gouden combinatie zijn: “Zo bedien je mannen met verschillende wensen en behoeften.”

Elke dag aan de slag met passie voor mode en ambitie om te blijven groeien

Het leukste aan werken bij Only for Men? Volgens beide heren vooral de onderlinge sfeer met gelijkgestemden. Frank benadrukt de passie van zijn collega’s: “Succes maak je met een team. Wij werken met gezellige, maar gedreven collega’s met een passie voor hun vak. Dat de klant altijd op nummer één staat proef je in de gehele organisatie.” Die visie vindt Thieme ook cruciaal. “In het hele DNA van het bedrijf zit de klantvriendelijkheid, die zelfde visie en ambitie bij mijn collega’s vind ik belangrijk. Wanneer je op de ochtend van een event weet dat je de hele dag door moet draaien met je collega’s en je met z’n allen de schouders eronder zet, dat maakt deze baan bijzonder leuk.” Frank vult hem aan: “Ik ben ook een bouwer. Als we niet continue beter willen worden en willen groeien, is de lol er voor mij snel af.”

Kledingadvies voor de man: “Laat je eens adviseren door een modeadviseur.”

Zelf worden de mannen enthousiast van de ruiten en Tweed die we terug gaan zien bij onder andere Dutch Dandies. “Ik hou zelf enorm van die verzorgde Engelse stijl.” Aldus Frank. Thieme is daarnaast ook enorme fan van de broeken en chino’s van Drykorn. “Ze zitten lekker en ogen netjes en trendy.”

Wanneer we ingaan op wat de gemiddelde man vooral eens moet doen om zijn stijl een beetje op te vijzelen, zijn beiden het snel met elkaar eens. “Durf uit je comfortzone te stappen en laat je eens adviseren. Wij willen ook dat je blij bij ons weggaat.” Aldus Frank. Thieme benadrukt dat hij als adviseur altijd kijkt naar de gelegenheid. “Het moet tenslotte niet alleen stijlvol zijn, maar ook praktisch en je moet je er lekker in voelen. Daar kunnen wij bij helpen!”

Frank en Thieme kan je vinden bij Only for Men in het centrum van Leidsche Rijn. Waar binnen ruim 1.000 vierkante meter genoeg te kiezen valt. Of je nu op zoek bent naar een fijne aanvulling op je herfstgarderobe, een trouwpak op maat of een paar nieuwe boots.

Meer weten over onze collega’s? Lees dan ons interview met pakkenspecialist Rick of meer over de bedrijfskledingfilosofie van Only for Men Work.

Lees ook

Meer tips en inspiratie

Je koffer efficiënt inpakken? Wij geven tips!

Je koffer efficiënt inpakken? Wij geven tips!

Tel jij de dagen af tot je vakantie? Of je nu binnen de grenzen blijft of je vrije dagen in het buitenland viert, met de voorbereiding sta jij al met één been in ze zon. Zorg voor een efficiënt ingepakte koffer. Zo ben jij de vakantiestress voor. Wij delen onze...

Campingoutfits waarin je wél gezien wil worden

Campingoutfits waarin je wél gezien wil worden

Je out of office is ingesteld en de camper staat al voor de deur. De vakantie is officieel begonnen! Ook wanneer je dit jaar geniet van een kampeervakantie in eigen land doe je dit natuurlijk het liefst praktisch, maar stijlvol. Met deze camping outfits maak jij...

Vaderdagcadeaus waar je papa écht mee verrast

Vaderdagcadeaus waar je papa écht mee verrast

Op 20 juni is het zover, tijd voor Vaderdag! Heb jij al een cadeau om je ouweheer in het zonnetje te zetten? Of heb je moeite met het verzinnen van een originele verrassing? Laten wij nu nét de perfecte cadeaus voor vader of opa in huis hebben. Of hij nu gaat voor...