Selecteer een pagina
Home 5 Events 5 Het nieuwe Only for Men Magazine!

Het nieuwe Only for Men Magazine!

Laatste update: 17 september 2018

Het nieuwe Only for Men magazine is er! Een magazine vol modetrends, interviews, stijltips en het laatste nieuws over Only for Men.

Eerder verschenen er al twee edities van het magazine maar deze waren specifiek op bepaalde winkels gericht. Het nieuwe magazine is voor alle winkels.  Lees hier wat je allemaal kunt verwachten van het magazine!

Peaky Blinders

Wie kent de serie Peaky Blinders tegenwoordig niet? Deze serie is een reden voor vele mannen om een avondje thuis te blijven. Het verhaal gaat over een familie die een gokkantoor runt in Birmingham, vlak na de Eerste Wereldoorlog. In het magazine lees je hoe jij je kunt kleden als de stijliconen Tommy, Arthur en John. Oftewel: de iconische Britse twenties look!

Interviews Michael Boogerd en Victor Mids

In het Only for Men magazine vind je interviews met verschillende medewerkers maar ook met bekende Nederlanders, namelijk Michael Boogerd en Victor Mids. Michael Boogerd heeft meegedaan aan de Only for Men Ride en is te zien in onze tv-commercial. We vragen hem alles over zijn carrière, de Only for Men Ride en mode. Ook illusionist Victor Mids is te zien in onze tv-commercial dus ook hij mocht niet overgeslagen worden in het magazine. Je leest alles over zijn programma Mindfuck, de outfits in zijn shows en zijn toekomstbeeld.

Mode en stijladvies

In ons magazine mag mode natuurlijk niet ontbreken. Zo vind je er een top vijf van overhemden, business schoenen en casual schoenen. Maar ook alle najaarstrends en ander stijladvies komen aan bod. Heb jij voor de winter nog een event gepland met de dresscode black tie? Ook dan helpen we je verder in ons magazine! Oftewel: dit magazine zorgt ervoor dat je weer helemaal op de hoogte bent van alle modetrends én weet wat jij in je garderobe moet hebben dit najaar!

Een grote trend van het najaar verklappen we alvast: de coltrui. Dit item mag niet meer ontbreken in je garderobe.  Hier lees je er alles over!

Inhoudsopgave

Lees ook

Meer tips en inspiratie

Coronavirusmaatregelen

Coronavirusmaatregelen

Beste klant, Ook wij volgen het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) nog steeds op de voet. Via deze weg willen we je graag op de hoogte stellen van een aantal voorzorgsmaatregelen die wij treffen, waarbij veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers...

EK-Poule: word de nieuwe voetbalexpert en win

EK-Poule: word de nieuwe voetbalexpert en win

Echte voetbalfanaten hebben al bijna een jaar reikhalzend uitgekeken naar het EK. Half juni is het dan eindelijk zover. Dit jaar halen we het dubbel en dwars in! Hoe? Door de strijd aan te gaan in de Only for Men EK-Poule. Wij leggen je uit hoe het werkt. Allereerst:...