Selecteer een pagina
Home 5 Mode 5 Lander trouwt: “Onze bruiloft had een Peaky Blinders thema.”

Lander trouwt: “Onze bruiloft had een Peaky Blinders thema.”

Laatste update: 20 augustus 2020

Lander en Sofie zijn op de prachtige datum 20 juni 2020 in het huwelijksbootje gestapt. De datum is voor het kersverse koppel bijzonder, dus werd besloten om de dag in een ander jasje te steken. Nu kunnen Lander en Sofie terugkijken op een bijzondere, intieme dag met een hechte club mensen. Het feest? Die wordt, zodra de situatie het weer toelaat, dubbel en dwars ingehaald!

Lees mee over de weg naar de bruiloft, het vinden van het juiste trouwpak , tips van Lander en natuurlijk over de dag zelf!

Verrassend aanzoek in Oostenrijk

“Ik leerde Sofie kennen via mijn nicht, haar collega op dat moment. Op het optreden waar we elkaar hebben ontmoet hebben we niet gesproken. Pas daarna kregen we contact en zijn we begonnen met afspreken. In mei 2018 heb ik Sofie ten huwelijk gevraagd. Al 3 jaar gingen we op vakantie naar Oostenrijk en genoten daar van het wandelen in de natuur. Na een wandeling naar een meer en wat hapjes en drankjes, was het tijd om een foto te maken. Toen ben ik op één knie gegaan en heb ik gezegd dat ze zich mocht omdraaien.”

Meer leuke aanzoeken? Lees over Sebastian’s poging tot een onder water aanzoek.

Sportschoolcollega’s als getuigen

“Mijn getuigen heb ik leren kennen als collega’s in de sportschool. We kwamen in contact en merkten dat we dezelfde normen en waarden hadden. Het klikte heel erg goed En het is uiteindelijk uitgegroeid tot een hechte vriendschap.”

Leuk!

“Als persoonlijke touch heb ik op mijn trouwdag een sigaar gerookt met mijn vrienden.”

Peaky Blinders themabruiloft

“De bruiloft heeft een Peaky Blinders thema gekregen. Sofie en ik hielden beide van de serie en de tijd waarin het verhaal zich afspeelde. Tevens kan ik me heel erg vinden in het gentleman-zijn. Het organiseren van de bruiloft heb ik veelal aan Sofie overgelaten. Dit was voor mij niet heel erg belangrijk. Ik heb me meer bezig gehouden met de verbouwing van onze woning.

“We hebben gekozen voor een traditionele bruiloft. Zo hebben we bijvoorbeeld de avond van tevoren niet samen geslapen en heb ik Sofie niet in haar trouwjurk gezien tot de ceremonie. De trouwdag was niet wat we in de eerste instantie wilde. Door COVID-19 zijn bijvoorbeeld het vrijgezellenfeest en het feest op de dag zelf geannuleerd. Uiteindelijk was onze trouwdag beter dan verwacht. Doordat er maar zo weinig mensen bij waren was het een hele hechte en intieme dag. Heel speciaal. Zo waren er tijdens de ceremonie twaalf mensen aanwezig en op de receptie 30. In de avond hebben we met deze mensen gebarbecued en spelletjes gespeeld. Ook zijn in de avond de trouwfoto’s gemaakt.”

Wil jij ook helemaal in Peaky Blinders stijl gekleed? Lees dan: “How to dress like: Peaky Blinders.”

Tip van Lander: ”Kom met inbreng en geef je mening! Dit kan de vrouw, ook al lijkt het soms niet zo, heel erg waarderen.”

“Voor het uitzoeken van mijn trouwpak ben ik eerst bij Pinterest inspiratie op gaan doen samen met mijn getuige. We zochten met name op de jaren ’20 stijl, maar ik vond dit heel erg tegenvallen. Ik kon weinig kleur vinden en veel was hetzelfde. Ook was er weinig te vinden in combinaties. Het waren veelal gehele pakken zonder bijpassende accessoires zoals strikjes. Voordat ik bij Only for Men langsging, ben ik bij twee andere zaken geweest. Dit was voor mij helemaal niks.”

“Ik was al eerder bij Only for Men geweest voor een andere bruiloft, dus besloot om nog eens langs te gaan. De eerste keer dat ik er was, hadden ze niet wat ik zocht. Ik viel tussen twee seizoenen in en de medewerkers vertelden mij dat ik de nieuwe collectie moest afwachten en op een later tijdstip terug moest komen. Dat heb ik dan ook gedaan. Ik ben naar de winkel geweest met mijn vader en getuige. Uiteindelijk heb ik in de nieuwe collectie maatwerkstoffen gekozen voor een groen colbert en oranje pantalon. De oranje pantalon is achteraf nog vele malen mooier dan ik had verwacht! Ook hebben toen mijn vader en getuige een outfit uitgekozen. Mijn vader is groot autofan en vond het dan ook erg leuk om gekleed te worden in het merk Donkervoort. Mijn getuige is gekleed in een geruite combinatie van Dutch Dandies.”

https://www.instagram.com/p/CC_cplLgSZc/

Wil jij ook een kostuum op maat, helemaal volgens jouw specifieke wensen? Neem dan eens contact op met één van onze modeadviseurs. Nog geen idee wat jij wil op jouw grote dag? Dan kan je gerust inspiratie opdoen bij de trouwpakkentrends van dit seizoen.

Lees ook

Meer tips en inspiratie

Koele zomer? Zó combineer je shorts!

Koele zomer? Zó combineer je shorts!

Pff… warm he? Gelukkig hebben we genoeg manieren om koel te blijven. Bijvoorbeeld met een luchtige, zomerse short. Ga jij voor kleur, denim of misschien een sportieve (en stiekem heel relaxte) joggingstof? Wij delen inspiratie waarmee je die korte broek aankan!1....

Een witte broek voor zomerse dagen

Een witte broek voor zomerse dagen

Wij weten het heus wel, het liefst draag jij je favoriete jeans het hele jaar door. Maar als de mussen van het dak vallen - én de korte spijkerbroek echt geen optie is - hou je dan het hoofd nog koel? Dan is dé ideale zomerbroek wat ons betreft de witte broek. Wit...