Selecteer een pagina
Home 5 Mode 5 Live spinningsessie met Michael Boogerd

Live spinningsessie met Michael Boogerd

Laatste update: 25 maart 2020

digitaal live event fietsen met michael boogerd

Binnen moeten blijven, voor de veiligheid van jezelf en anderen, hoeft niet te betekenen dat we massaal stil blijven zitten op de bank. Wij organiseren namelijk verschillende digitale events en livesessies om je te helpen in beweging te blijven na een lange dag thuiswerken. Op 26 maart doen we dit samen met niemand minder dan ex-wielrenprof Michael Boogerd.

Wij organiseren normaal verschillende (sport-)events in en om onze winkels. Omdat deze events de komende maanden niet doorgaan, in verband met de uitbraak van het coronavirus, brengen wij deze events gewoon naar je woonkamer!

Live spinning met Michael Boogerd op 26 maart

Aanstaande donderdag vanaf 19.00 uur kan jij live via onze Facebookpagina meedoen aan een live fietssessie onder leiding van voormalig beroepswielrenner Michael Boogerd. Michael is de meest succesvolle Nederlandse klassementsrenner. Zijn belangrijkste overwinningen zijn de Amstel Gold Race in 1999, twee etappes in de Ronde van Frankrijk en hij is driemaal Nederlands kampioen geworden. Beleef een prachtige tocht, gewoon vanuit je huiskamer of sportzolder! Dus stof die hometrainer af en doe mee!

Ontdek onze digitale events voor thuisblijvers

Meer van onze online events of workshops bijwonen? Houd dan onze digitale contentkalender in de gaten! Zo kan je de komende tijd leren hoe je de lekkerste cocktails maakt of krijg jij een live workout onder leiding van een personal trainer. Samen kunnen wij het aan!

Lees ook

Meer tips en inspiratie

Koele zomer? Zó combineer je shorts!

Koele zomer? Zó combineer je shorts!

Pff… warm he? Gelukkig hebben we genoeg manieren om koel te blijven. Bijvoorbeeld met een luchtige, zomerse short. Ga jij voor kleur, denim of misschien een sportieve (en stiekem heel relaxte) joggingstof? Wij delen inspiratie waarmee je die korte broek aankan!1....

Een witte broek voor zomerse dagen

Een witte broek voor zomerse dagen

Wij weten het heus wel, het liefst draag jij je favoriete jeans het hele jaar door. Maar als de mussen van het dak vallen - én de korte spijkerbroek echt geen optie is - hou je dan het hoofd nog koel? Dan is dé ideale zomerbroek wat ons betreft de witte broek. Wit...