Selecteer een pagina
Home 5 Geen categorie 5 Presentatie IVA van Arthur Feenstra

Presentatie IVA van Arthur Feenstra

Laatste update: 16 maart 2016

Arthur Feenstra, mede-eigenaar van Only for Men, heeft op dinsdag 15 maart een presentatie gehouden op de IVA. Tijdens de presentatie vertelde hij onder meer over de kracht van een goede marketingstrategie en hoe ondernemers zich hiermee kunnen onderscheiden van andere bedrijven.

Onder de studenten zijn twee Factory tours voor Donkervoort verloot. Met deze rondleiding krijg je een exclusieve blik achter de schermen en ontdek je hoe één van de snelste straatlegale sportwagens ter wereld wordt gebouwd: met de hand! Na de presentatie van Arthur Feenstra kregen alle studenten een alcoholvrij Warsteiner biertje, zodat ze veilig naar huis konden rijden met hun eigen bolides.

De IVA
IVA Driebergen is dé Business School op mbo- en hbo-niveau. Studenten met interesse in auto’s, jachtbouw, watersport of de ondernemersbranche in z’n geheel vinden bij IVA Driebergen een gestructureerde opleiding met een uitstekende aansluiting naar een baan.

Geerlig Riemer, oprichter van IVA Driebergen, begon al in 1915 met importeren van auto’s en tractoren. De import ontwikkelde zich tot een snelgroeiende bedrijfstak, maar miste goed onderlegde managers en een specifieke opleiding voor deze functies. Daarom zette Riemer die opleiding op in 1930. In Driebergen startte hij met een select groepje studenten en leerde hen de principes van het ondernemen. Al snel kreeg het instituut een goede reputatie, zowel binnen als buiten de branche. Vandaag de dag heeft IVA Driebergen zo’n 950 studenten en ongeveer honderd doorstudeerders in binnen- en buitenland.

P1120176-20
P1120170-19
P1120142-7
P1120127-4
Only for Men opent Het Magazijn

Only for Men opent Het Magazijn

Only for Men opent medio april 2016 de deuren van een geheel nieuwe fashion outlet in Lelystad. De winkel, genaamd ‘Het Magazijn’, wordt de grootste mannenmode-outlet van Nederland met een oppervlakte van ruim 1200 vierkante meter. Hier wordt een enorm assortiment van...

Beste Herenmode Webshop en Winkelketen!

Beste Herenmode Webshop en Winkelketen!

Only for Men neemt de award voor Beste Winkelketen van Nederland en Webshop Award in de categorie herenmode in ontvangst. Het merk laat met deze publieksprijzen grote merken in de herenmode, zoals Zalando en C&A, achter zich. De herenkleding winkels van Only for...