Selecteer een pagina
Home 5 Events 5 Een rondje fietsen met ex-wielerprof Michael Boogerd

Een rondje fietsen met ex-wielerprof Michael Boogerd

Laatste update: 12 april 2018

Only for Men organiseert in Veghel op zondag 27 mei de vierde editie van de Only for Men Ride. Hoewel mannen gek zijn van vrouwen vinden ze het ook wel eens leuk om zonder hen op de fiets te stappen. Mannen onder elkaar, geen opmerkingen over rondvliegend testosteron, gezamenlijk mét ex-wielerprof Michael Boogerd een rondje te fietsen over fantastische wegen rondom Veghel.

Kortom: deze tocht van circa 50 kilometer rondom is alleen voor de fietsende man. Na afloop van de wielertocht staat er een heerlijke lunch klaar voor alle fietsers en is er nog een ‘off the bike’ programma. En het mooiste is; deelname aan het event is volledig gratis!

Special guest: Michael Boogerd

Als special guest is Michael Boogerd bij het event aanwezig. Deze renner is de meest succesvolle Nederlandse klassementsrenner. Zijn belangrijkste overwinningen zijn de Amstel Gold Race in 1999, twee etappes in de Ronde van Frankrijk en hij is driemaal Nederlands kampioen geworden. Tijdens het fietsen kan je naast hem rijden, vragen stellen of zijn kuiten eens van dichtbij bewonderen.

Mannen voor Mannen Stichting

De Only for Men Ride is niet alleen voor de gezelligheid, maar draagt ook bij aan het goede doel. Only for Men zet zich middels de Mannen voor Mannen Stichting in voor het goede doel omdat er ruim 10.000 mannen per jaar prostaatkanker krijgen. Dit zijn er 10.000 teveel. Uiteindelijk overlijden er ruim 2.500 mannen aan deze ziekte. Daarom heeft Only for Men de Mannen voor Mannen Stichting in het leven geroepen om zich hier hard voor te maken! Ook de Only for Men Ride is gekoppeld aan deze stichting. Voorafgaand aan de wielertocht kun je bij Only for Men in Veghel wielerkleding aanschaffen. De opbrengsten hiervan worden volledig gedoneerd aan de Mannen voor Mannen Stichting.

Wil je meer informatie over deze wielertocht of wil je je direct inschrijven? Klik hier!

Lees ook

Meer tips en inspiratie

Coronavirusmaatregelen

Coronavirusmaatregelen

Beste klant, Ook wij volgen het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) nog steeds op de voet. Via deze weg willen we je graag op de hoogte stellen van een aantal voorzorgsmaatregelen die wij treffen, waarbij veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers...

EK-Poule: word de nieuwe voetbalexpert en win

EK-Poule: word de nieuwe voetbalexpert en win

Echte voetbalfanaten hebben al bijna een jaar reikhalzend uitgekeken naar het EK. Half juni is het dan eindelijk zover. Dit jaar halen we het dubbel en dwars in! Hoe? Door de strijd aan te gaan in de Only for Men EK-Poule. Wij leggen je uit hoe het werkt. Allereerst:...