Selecteer een pagina
Home 5 Lifestyle 5 Undercover seizoen 2: Elke zondag op het puntje van de bank

Undercover seizoen 2: Elke zondag op het puntje van de bank

Laatste update: 5 september 2020
Undercover seizoen 2 vanaf september op netflix. Bron: Netflix
Bron: Netflix

Het gebeurt niet vaak, maar in 2019 was een Nederlandstalige serie veruit de populairste titel op Netflix. We hebben het dan natuurlijk over Undercover. De Belgisch-Nederlandse serie over drugsbaas Ferry Bouman werd massaal gebinged. En toen was het wachten op het vervolg. Het wachten wordt beloond: Netflix lanceert vanaf 6 september elke zondagavond om 21:45 uur een nieuwe aflevering van Undercover seizoen 2. Zo komen wij de herfstmaanden wel door!

Extra spannend dus als de ontknoping van een cliffhanger nog een week op zich laat wachten. De serie loopt overigens tien afleveringen, tot en met zondag 8 november. Dus mocht je lekker willen bingen, moet je nog even wachten.

In het kort nog even Undercover seizoen 1

Ferry Bouman (Frank Lammers) ofwel ‘de Pablo Escobar van het zuiden’ is een van de grootste XTC-producenten ter wereld. Hij brengt het meeste vrije tijd door op een camping met zijn vrouw Danielle, waar ook vele van zijn vrienden en partners in crime verblijven. Wanneer de federale politie Ferry op het spoor is, zetten ze undercoveragenten Bob Lemmens (Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver) op de zaak. Zij hebben de taak om Ferry in de val te laten lopen. Bob en Kim worden op de camping geïnstalleerd, vlakbij het chalet van Bouman en zijn vrouw (gespeeld door Elise Schaap). Langzaam maar zeker weten ze het vertrouwen van Ferry en Danielle te winnen, en kunnen ze infiltreren in zijn netwerk.

Maar, wat gebeurt er in Undercover seizoen 2?

Het vervolg speelt zich een jaar na het eerste seizoen af. Het tweede seizoen van deze Netflix-serie blijkt een verrassend andere verhaallijn te krijgen. De drugscrimineel Ferry Bouman zit inmiddels in de gevangenis, maar dat weerhoudt hem er niet van om door te gaan met zijn criminele activiteiten. Zijn belangrijkste doel is het opsporen van de twee undercoveragenten die hem in het eerste seizoen achter de tralies hebben gewerkt.

https://www.instagram.com/p/CDrfTFqDmA6/

Spoiler alert: Rico Verhoeven scoort een rol in de serie

We maken in de serie kennis met verschillende nieuwe karakters. Zo wordt Ferry beschermd door zijn bodyguard, gespeeld door niemand minder dan kickbokser Rico Verhoeven. Hoe groot de rol van Rico Verhoeven zal zijn en in hoeveel afleveringen hij te zien is, is helaas nog niet bekend.

https://www.instagram.com/p/B3KseojIL12/

Meer Undercover? Zet je schrap!

Actrice Elise Schaap hintte eind januari bij Jinek op Undercover seizoen 3. De actrice was toen te gast bij de talkshow samen met hoofdrolspeler Tom Waes. Waar het derde seizoen over gaat en wanneer het uitkomt is nog niet bekend. Verder krijgt de Undercover-drugskoning Ferry Bouman een eigen Netflix film. Het is nog niet bekend wie we verder terug gaan zien in de film en wanneer de opnames van start gaan. We keep you posted!

In stijl Netflixen en chillen?

Zoals een ware Undercover fan op de bank vanaf september? Dat kan gewoon! Dit zijn onze favorieten die zo in de serie thuis kunnen horen.

Meer Netflix inspiratie? Lees dan: “How to dress like…Peaky Blinders“!

Lees ook

Meer tips en inspiratie

Campingoutfits waarin je wél gezien wil worden

Campingoutfits waarin je wél gezien wil worden

Camper klaar en out of office ingesteld? Dan is de vakantie officieel begonnen. Blijf jij deze zomer dichtbij huis? Dan ga jij voor praktische, maar stijlvolle outfits. Met deze campingoutfits maak jij indruk op het kampeerterrein – zelfs met die wc-rol onder je...

Zomeroutfits die in je handbagagekoffer passen

Zomeroutfits die in je handbagagekoffer passen

Hoewel je de afgelopen weken vast al hebt gesmuld van een heerlijke barbecue of een dagje op het water, is het nu tijd voor het échte genieten. Deze zomeroutfits passen in jouw handbagagekoffer!Nodig toe aan nieuwe zomerkleding? Dan is niets fijner dan laagjes! Zo kan...

Vaderdagcadeaus waar je papa écht mee verrast

Vaderdagcadeaus waar je papa écht mee verrast

Tijd om die pa voor jou eens in het zonnetje te zetten. Ook wanneer je moeite hebt met het verzinnen van een originele verrassing, weten wij zeker dat wij nét dat perfecte cadeau voor vader of opa in huis hebben. Geef jij straks een luxe, stijlvol of juist praktisch...